Zte’s Axon 11 5G 128 GB: de perfecte smartphone voor het maken van films

In enkele woorden 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Axon 11 5G 128 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Zte ecosysteem.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Deze Axon 11 5G 128 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Foto’s en films maken

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Qua grootte is deze Axon 11 5G 128 GB ongeveer gemiddeld. Met zijn standaard 6.47 -inch afmetingen is hij gemakkelijk te hanteren.
 Het is genoeg om films te kijken of sms’jes te schrijven. Zte lijkt een apparaat te hebben ontworpen dat bestand is tegen de ontberingen die je zou kunnen doorstaan. Het apparaat is uitgerust met Wifi. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone heeft GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 De 4000 mAh batterij ligt binnen het gemiddelde. Perfect voor een dag tussen de gesprekken en de spelletjes door.
 Zte heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Deze Axon 11 5G 128 GB biedt een goede weergave van het multimediagedeelte. Hij doet het net zo goed als zijn concurrenten. Een 6.47 -inch scherm en voldoende pixels (1080 x 2340 pixels). Perfect geschikt voor het bekijken van video’s op het internet. Een resultaat verkregen dankzij een voldoende schermresolutie van 1080 x 2340.
 De Oled-technologie is de beste die op dit moment beschikbaar is. En natuurlijk is dit model ermee uitgerust.
 Je zult je standaard headset moeten vergeten. Deze telefoon is niet uitgerust met een 3.5mm jack ingang.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

Zte’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Dit model heeft 128 GB, dus er is genoeg. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Zte een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Wat je ook gebruikt, tenzij je H24 speelt, de batterij is voldoende. Ze is gemiddeld in termen van uithoudingsvermogen. Met een vermogen van 4000 mAH is het voldoende om de dag ervoor op te laden om de dag te kunnen vasthouden.
 De meeste applicaties die we vandaag de dag downloaden, vereisen prestaties. Het laat een goed leescomfort toe. Het is een model in de standaard van het moment: 398* pixels per inch, en een scherm van 6.47 inch. Alle documenten die u hebt gedownload, worden op de juiste manier op het scherm weergegeven.
 Tot slot, voor de sensoren die op deze smartphone zijn geïnstalleerd, heb je hier de aanwezigheid van NFC. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Hoe zit het met de video’s? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Zte staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Het is niet verwonderlijk dat Zte een efficiënte fotosensor heeft geïnstalleerd en deze perfect heeft geïntegreerd in Android. Om het resultaat te verbeteren heeft deze telefoon 4 doelstellingen.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2340 is de Axon 11 5G 128 GB de veelzijdige telefoon onder de beste smartphones van het moment. Uiteindelijk heb je films met mooie foto’s op je TV. Voor het selfie-fotogedeelte is het resultaat op hetzelfde niveau van uitmuntendheid. Dit is een van de best mogelijke resoluties voor het maken van foto’s, of gewoon voor egoïsten. Het softwaregedeelte, dat in het systeem is geïntegreerd, stelt u in staat om de foto te verwerken. De camera in deze Melkweg maakt het mogelijk om eenvoudig beelden vast te leggen en te retoucheren.
 Deze smartphone heeft 128 GB intern geheugen, waarvan een deel wordt gebruikt door het besturingssysteem en alle voorgeïnstalleerde applicaties. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 Een ruimte om alle soorten inhoud op te slaan. Of het nu gaat om uw foto’s, video’s, muziek of applicaties. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Deze Axon 11 5G 128 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Het is een zeer goed model. Kortom, het is een goed product.