De telefoon om te onthouden voor uw films : Sony – Xperia XZ3 64 GB

In presentatie 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. De Xperia XZ3 64 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Kortom, het is een goed product.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk uw films
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Foto’s of films maken

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Een model dat in je zak past: de Xperia XZ3 64 GB. Met zijn 6.0 inch is het een van de kleinste modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
 Een formaat dat niet uitnodigt tot vloeibaar gebruik op het internet. Films kijken zal minder leuk zijn. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Detail bovendien wordt deze Xperia XZ3 64 GB verkocht met het glas van het versterkte scherm. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Zeldzaam zijn de apparaten die nooit zijn gevallen.
 Helaas is het aan de batterijzijde niet zo goed. De 3300 mAh zal nauwelijks genoeg zijn om een dag te duren, tussen gesprekken, sms’en of spelletjes door. Je zult er aan denken om een externe back-up van de batterij in de buurt te hebben.
 Bovendien heeft Sony aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een handig hulpmiddel geworden. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Deze Melkweg is echt bedoeld voor multimediaal gebruik. Hij is een van de beste in het vak. Het 6.0 -inch scherm en de gereproduceerde kleuren zijn op het hoogste niveau. Het is volledig in staat om video-inhoud te leveren op hetzelfde kwaliteitsniveau als een televisie. Met het 1440 x 2880 display heeft u geen enkel probleem met het bekijken van films.
 Om naar muziek te kunnen luisteren, heeft u een Bluetooth-hoofdtelefoon nodig. Inderdaad, deze telefoon heeft geen 3.5mm jack ingang.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Het laatste multimediapunt is de aanwezigheid van stereoluidsprekers op deze smartphone. De kwaliteit is er, zowel in de hoogte- als in de dieptepunten.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Na de tests hebben we vastgesteld dat deze Xperia XZ3 64 GB in het gemiddelde zit. De KTKT-processor en de grafische chip zijn correct. Dit geeft een correcte vloeibaarheid van het beeld.
 Het beschikbare geheugen op dit model is gemiddeld in vergelijking met concurrenten. Het is 64 GB die worden verstrekt. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Sony een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Houd er rekening mee dat bij intensief gebruik de batterij het niet kan houden. Het uithoudingsvermogen van dit model is een van de zwakste. Met een vermogen van 3300 mAH moet hij overdag worden opgeladen.
 Voor het toepassingsgedeelte zijn de kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden vergelijkbaar met die voor videospelletjes. Het doel is om een hoge kwaliteit en comfortabele kijkervaring te bereiken. Dit betekent een groot display en een hoge displaydichtheid. Dit model is een topmodel. Het heeft een van de best mogelijke configuraties: een 6.0 -inch, 537* ppi scherm. Dit betekent dat, wat het document ook is, de details duidelijk worden weergegeven. Betere beelden, betere lettertypen, vlottere lijnen. Dat stelden we op prijs.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Efficiëntie voor audio en video 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Sony heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Het bedrijf heeft in dit geval het absolute minimum gedaan. Dit model heeft dus maar één doel.
 De 19 Mp resolutie van dit model is interessant. U kunt er zeker van zijn dat u foto’s en video’s van goede kwaliteit maakt. De aanwezige HDR op dit model zal de kleurweergave verbeteren.
 De technische specificaties zijn perfect voor egoïsten. Hierdoor kunt u uw foto’s retoucheren. Deze Xperia XZ3 64 GB zal alle punten van het beeld vastleggen, en zal de helderheid en de kleuren perfect weergeven.
 Dit apparaat is voorzien van 64 GB aan opslagruimte. Deze ruimte zal correct zijn om uw beeld- en geluidsbestanden op te slaan. Voor het merendeel van de gebruikers is dit voldoende.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Het is gemiddeld, maar toch een zeer goed product. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.