Xiaomi Poco M2 64 GB: de telefoon voor op reis

Voorwoord 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Xiaomi voor Android.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Met zijn nieuwste smartphone toont Xiaomi ons zijn knowhow. De Poco M2 64 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze Poco M2 64 GB tot de beste van het moment behoort. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Surfen op het internet, waar dan ook

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Qua grootte is deze Poco M2 64 GB ongeveer gemiddeld. Het 6.53 -inch scherm is geschikt voor dagelijks gebruik.
 Het is genoeg om films te kijken of sms’jes te schrijven. Xiaomi’s ontwerpers van deze smartphone hebben een naadloos product gemaakt.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Een interessante optie in het buitenland.
 Interessant aan dit model is de aanwezigheid van gewapend glas. Het is nu een bijna onmisbare bescherming, die een uitzonderlijke weerstand biedt tegen schade door krassen, stoten en vallen bij dagelijks gebruik. Een bescherming die onvermijdelijk is geworden als we weten dat het vervangen van schermen kostbaar en complex is.
 Bovendien heeft deze mobiele telefoon een van de krachtigste batterijen op de markt, met 5000 mAH. Handig als u op reis bent of gewoon weg van kantoor.
 Het laatste interessante punt van Xiaomi is de inheemse snelle laadfunctie. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle smartphones doen het.

 De Poco M2 64 GB biedt een zeer correcte weergave wat betreft lees- en luistercomfort. Het is gemiddeld voor zowel lees- als luistercomfort. Het 6.53 -inch scherm biedt een kwalitatief goed resultaat. Een apparaat van goede kwaliteit voor het bekijken van video’s. Een resultaat verkregen dankzij een voldoende schermresolutie van 1080 x 2340.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 Xiaomi heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Qua geheugen staat dit model in het midden. De standaard capaciteit is 64 GB. In feite heeft Xiaomi voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 Een aantal uren spelen heeft onvermijdelijk gevolgen voor de batterij. Dit model heeft een van de meest duurzame batterijen. Het vermogen is 5000 mAh; dat is genoeg om urenlang te spelen. Voeg daar nog een kwaliteitsvol ontwerp en esthetiek aan toe die van deze smartphone een prachtig object zullen maken.
 We hebben steeds meer toepassingen op onze smartphones, en ze hebben een display nodig dat de uitdaging aangaat. Het laat een goed leescomfort toe. Dit is een standaardmodel met een displaydichtheid van 395* pixels en een 6.53 -inch scherm. Alle documenten die u hebt gedownload, worden op de juiste manier op het scherm weergegeven.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Maar dit kenmerk is niet alles. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Xiaomi ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Dit model is uitgerust met de nodige componenten die in Android zijn geïntegreerd. En tot slot zijn er 4 doelwitten op deze telefoon.
 Deze Poco M2 64 GB heeft een fotoresolutie van 13 Mp, identiek aan zijn concurrenten. In feite is het genoeg om een paar mooie foto’s of een paar vakantiefilmpjes te maken. De resolutie is voldoende voor je egoïsme. Indien nodig kunt u de beelden zelfs retoucheren met de embedded software. Deze Poco M2 64 GB zal alle punten van het beeld vastleggen, en zal de helderheid en de kleuren perfect weergeven.
 Dit model bevat 64 GB aan beschikbare ruimte. Deze ruimte zal correct zijn om uw beeld- en geluidsbestanden op te slaan. En daarmee heb je wat tijd voordat je ze naar je computer moet overbrengen.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Xiaomi ontwerpt al vele jaren geweldige smartphones. De Poco M2 64 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. Ondanks de hoge prijs blijft het een uitstekende keuze.