Vivo – Y52s 128 GB speciaal ontworpen voor multimedia

Als preambule van deze test 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. De Y52s 128 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze Y52s 128 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Kortom, het is een goed product.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Uw multimediabehoeften

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Wat de ruimte betreft, is deze Y52s 128 GB niet noodzakelijkerwijs de beste keuze. Als je hem in je zak steekt, met zijn 6.58 inch, zal hij waarschijnlijk uitsteken.
 Voor het internet daarentegen zal de navigatie perfect zijn. Dankzij dit formaat kunt u de teksten op uw scherm gemakkelijk lezen. U ziet de details duidelijk op het scherm. Een waar genoegen.
 Er zit GPS op deze telefoon. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 We kwamen erachter dat deze Y52s 128 GB geen versterkt glas heeft. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Bovendien heeft deze mobiele telefoon een van de krachtigste batterijen op de markt, met 5000 mAH. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 Vivo heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Interessant voor de video’s? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een handig hulpmiddel geworden. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Deze Melkweg is echt bedoeld voor multimediaal gebruik. Hij is een van de beste in het vak. Met een weergavegebied van 6.58 inch en een resolutiedichtheid van 400* ppi heeft het scherm een ongelooflijk kleurengamma. Hij speelt gelijkmatig met de beste TV’s van het moment. Een 1080 x 2400 display waarmee u films in goede omstandigheden kunt bekijken.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Voor het audiogedeelte wilde Vivo het goed doen. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 128 GB geïnstalleerd. En helaas dacht Vivo dat het niet nuttig zou zijn om een geheugenuitbreiding toe te voegen naast de oorspronkelijke geheugenlocatie.
 Bij spellen wordt de batterij intensief gebruikt. Hier heb je het beste in de markt. Een kracht van 5000 mAh geeft je de hele dag speelruimte. Met een mooi ontwerp is het een smartphone die je graag in je handen houdt.
 Toepassingen hebben ook krachtige componenten nodig. Daarnaast is er behoefte aan optimaal schroefcomfort. Het is duidelijk dat het weergavegebied en de pixeldichtheid belangrijk zijn. Topkwaliteit die u op dit model vindt. Het is een bijna perfect model met 400* pixels per inch en een 6.58 -inch scherm. Dit betekent dat het niet uitmaakt welke applicaties u downloadt, en zelfs als het gaat om woord-, excel- of pdf-documenten, u meer details op het scherm krijgt te zien. Een duidelijke en leesbare weergave. Is dat niet wat iedereen verwacht van zijn of haar smartphone?
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Hoe zit het met de video’s? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Over het algemeen heeft Vivo een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Zoals gebruikelijk heeft Vivo het goed gedaan, met het sensorgedeelte geïntegreerd in het Android-systeem. Deze telefoon heeft standaard 2 lenzen.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2400 is deze Melkweg efficiënt. Uiteindelijk heb je films met mooie foto’s op je TV. De technische specificaties zijn perfect voor egoïsten. Je kunt al je foto’s opnieuw verwerken nadat je ze hebt genomen. Deze Melkweg is echt gemakkelijk toegankelijk voor het retoucheergedeelte van de beelden.
 Deze smartphone heeft 128 GB intern geheugen, waarvan een deel wordt gebruikt door het besturingssysteem en alle voorgeïnstalleerde applicaties. Dat laat wat ruimte over.
 Perfect om te downloaden. Of u kunt alle applicaties en spellen installeren die u maar wilt. Dat geeft je de tijd om over te stappen op andere back-up media.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Onze tests hebben aangetoond dat deze Y52s 128 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Het is gemiddeld, maar toch een zeer goed product. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.