Test van de Xiaomi Redmi 9 128 GB: kan het de titel van beste smartphone claimen?

Om te beginnen 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. De Redmi 9 128 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Met zijn nieuwste smartphone toont Xiaomi ons zijn knowhow. Deze Redmi 9 128 GB is een off-road product dat u in veel situaties zal helpen. Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Gebruik op reis

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 De Melkweg behoort tot die telefoons die overal naar binnen kunnen glippen. Met zijn standaard 6.53 -inch afmetingen is hij gemakkelijk te hanteren.
 Het is zeer geschikt om op het scherm te lezen. De technici van Xiaomi hebben dit apparaat duidelijk ontworpen om een lust voor het oog te zijn.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone heeft GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Detail bovendien wordt deze Redmi 9 128 GB verkocht met het glas van het versterkte scherm. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Een bescherming die onvermijdelijk is geworden als we weten dat het vervangen van schermen kostbaar en complex is.
 Tot slot, met een 5020 mAH batterij, behoort deze telefoon tot de toestellen die de best mogelijke autonomie zullen hebben. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 Bovendien heeft Xiaomi aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Interessant voor de video’s? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Aan de multimedia kant is de Redmi 9 128 GB goed gedaan. Het is vergelijkbaar met concurrerende producten. Een 6.53 -inch scherm en voldoende pixels (1080 x 2340 pixels). Een apparaat van goede kwaliteit voor het bekijken van video’s. Met een goede schermresolutie van 1080 x 2340.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 Voor het audiogedeelte wilde Xiaomi het goed doen. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

De Xiaomi smartphone voor online of lokale games 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. Dit model heeft 128 GB, dus er is genoeg. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Xiaomi een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Een aantal uren spelen heeft onvermijdelijk gevolgen voor de batterij. Dit model is uitgerust met een van de beste batterijen van het moment. Het heeft een 5020 mAh batterij. En met zijn aantrekkelijke ontwerp laat je hem nooit meer los.
 Wat betreft de functies die van belang zijn voor toepassingen, komen we dicht in de buurt van de functies die van belang zijn voor videogames. Het leescomfort van dit model is goed. Dit is een standaardmodel met een displaydichtheid van 395* pixels en een 6.53 -inch scherm. Alle documenten worden dus duidelijk weergegeven.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Analyse van audio- en videofuncties 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Over het algemeen heeft Xiaomi een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Dit model is uitgerust met de nodige componenten die in Android zijn geïntegreerd. Om het resultaat te verbeteren heeft deze telefoon 4 doelstellingen.
 Deze Redmi 9 128 GB heeft een fotoresolutie van 13 Mp, identiek aan zijn concurrenten. U vindt de helderheid en de kleuren van uw vakantiebeelden binnen handbereik. Wat betreft egoïsme is de technologie aan boord gelijkwaardig aan wat je elders aantreft. Indien nodig kunt u de beelden zelfs retoucheren met de embedded software. De sensor van deze Redmi 9 128 GB is van goede kwaliteit en zal het retoucheren van foto’s vergemakkelijken.
 Deze smartphone heeft 128 GB intern geheugen, waarvan een deel wordt gebruikt door het besturingssysteem en alle voorgeïnstalleerde applicaties. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Maar ook voor films en foto’s. Dat geeft je de tijd om over te stappen op andere back-up media.
 

De Redmi 9 128 GB – in een notendop 

Onder de fabrikanten die tellen, maakt Xiaomi geweldige telefoons. De Redmi 9 128 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Hier heb je een van de beste smartphones van het moment. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.