Test van de Xiaomi Redmi 10X 5G 256 GB: kan het de titel van beste smartphone claimen?

Als inleiding op deze analyse 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Redmi 10X 5G 256 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Xiaomi ecosysteem.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Het is geen toeval dat Xiaomi een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. De Redmi 10X 5G 256 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze Redmi 10X 5G 256 GB tot de beste van het moment behoort. Kortom, een zeer goede keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk de video’s
Fotograferen en filmen

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Deze Redmi 10X 5G 256 GB is een van de grootste modellen van het moment. Niet noodzakelijkerwijs praktisch om te verwerken met zijn 6.57 inch wanneer u een telefoontje moet plegen.
 Het grote formaat maakt het echter mogelijk om een groter scherm aan te bieden. De grootte van de afbeelding maakt het mogelijk om gemakkelijk webinformatie te bekijken. U ziet de details duidelijk op het scherm. Oké. Oké.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone heeft GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Interessant aan dit model is de aanwezigheid van gewapend glas. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Zeldzaam zijn de apparaten die nooit zijn gevallen.
 Tot slot, met een 4520 mAH batterij, behoort deze telefoon tot de toestellen die de best mogelijke autonomie zullen hebben. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 Xiaomi heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Interessant voor de video’s? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 De Melkweg is duidelijk gemaakt voor multimediagebruik. Hij is een van de beste in het vak. Met een weergavegebied van 6.57 inch en een resolutiedichtheid van 401* ppi heeft het scherm een ongelooflijk kleurengamma. Het wordt een plezier om een video te bekijken. Dit is mede te danken aan de 1080 x 2400 displayresolutie.
 We hebben steeds vaker Oled-schermen op veel high-end smartphones. Dit is het geval met dit model.
 Aan de audiokant wilde Xiaomi het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

Xiaomi’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Wees gerust met deze telefoon, die standaard wordt geleverd met 256 GB. En omdat Xiaomi voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 Een aantal uren spelen heeft onvermijdelijk gevolgen voor de batterij. Dit model heeft een van de meest duurzame batterijen. Een kracht van 4520 mAh geeft je de hele dag speelruimte. Voeg daar een mooi ontwerp aan toe, deze telefoon heeft alle kwaliteiten.
 De laatste generaties van toepassingen zijn ook veeleisend op het gebied van systeemprestaties. Het doel is om een hoge kwaliteit en comfortabele kijkervaring te bereiken. Het is duidelijk dat het weergavegebied en de pixeldichtheid belangrijk zijn. En dat is precies wat je krijgt met dit model. Het heeft een van de best mogelijke configuraties: een 6.57 -inch, 401* ppi scherm. Dit betekent dat, wat het document ook is, de details duidelijk worden weergegeven. Betere beelden, betere lettertypen, vlottere lijnen. Een plezier om naar te kijken.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Maar dit kenmerk is niet alles. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Xiaomi heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Deze laatste heeft de cameralens perfect geïntegreerd en de functionaliteiten aangepast aan deze Android-smartphone. Dit model heeft dus 3 doelstellingen.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2400 is deze Melkweg efficiënt. U bent er zeker van dat u video’s van uitstekende kwaliteit maakt. Over de foto van de egoïsten, het is hetzelfde. De resolutie voor egoïsten of landschappen is echt verbazingwekkend. En met de softwarefuncties kunt u zelfs het resultaat bijschaven. De camera in deze Melkweg maakt het mogelijk om eenvoudig beelden vast te leggen en te retoucheren.
 Dit model is ontworpen met 256 GB aan opslagruimte. Dat wil zeggen, het is een van de grootste opslaghoeveelheden die beschikbaar zijn.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Of het nu gaat om uw foto’s, video’s, muziek of applicaties. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

De Redmi 10X 5G 256 GB – in een notendop 

Onder de fabrikanten die tellen, maakt Xiaomi geweldige telefoons. Onze tests hebben aangetoond dat deze Redmi 10X 5G 256 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze Redmi 10X 5G 256 GB tot de beste van het moment behoort. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.