Test van de Vivo NEX 3S 5G 256 GB: kan het de titel van beste smartphone claimen?

Voorwoord 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. De NEX 3S 5G 256 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Het is geen toeval dat Vivo een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Het is een van de beste mobiele telefoons die vandaag de dag beschikbaar zijn. De prijs is aangepast aan zijn concurrenten, waardoor hij een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding heeft.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk uw films
Animatie

De NEX 3S 5G 256 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Hier zijn we in de aanwezigheid van een vrij grote telefoon. Als je hem in je zak steekt, met zijn 6.89 inch, zal hij waarschijnlijk uitsteken.
 Integendeel, het zal perfect zijn om op het web te gaan. Het aflezen van dit type apparaat zal gemakkelijker zijn. Het scherm geeft een duidelijk en gedetailleerd beeld. Dat is prima.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone heeft GPS. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 In termen van autonomie staat deze telefoon bovenaan op de ranglijst van de batterijen met een boordkracht van 4500 mAH. Handig als u op reis bent of gewoon weg van kantoor.
 Het laatste interessante punt van Vivo is de inheemse snelle laadfunctie. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle smartphones doen het.

 Deze NEX 3S 5G 256 GB biedt een goede weergave van het multimediagedeelte. Hij staat op gelijke voet met de beste concurrenten. Een 6.89-inch scherm en voldoende pixels (1080 x 2256 pixels). Het zal u toelaten om te genieten van internetvideo’s. En met een resolutie van 1080 x 2256 zal het beeld scherp zijn.
 De display technologie hier is Amoled. De contrasten zijn natuurlijker en zwart is zwart.
 Voor het audiogedeelte wilde Vivo het goed doen. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

Vivo’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 We spelen al enkele uren en het lijkt ons dat dit sterrenstelsel ongelooflijk is. Eersteklas componenten geselecteerd door de fabrikant. Dit model heeft een Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+) processor. Deze elementen brengen prestaties en vloeibaarheid in de video’s.
 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. Wees gerust met deze telefoon, die standaard wordt geleverd met 256 GB. Bovendien zal het voor sommige gepassioneerde gebruikers licht zijn, vooral omdat er geen extra ruimte is om meer toe te voegen.
 Intensief gebruik van smartphonegames legt ook veel druk op de batterij. Dit model heeft een van de meest duurzame batterijen. Een kracht van 4500 mAh geeft je de hele dag speelruimte. En met zijn aantrekkelijke ontwerp laat je hem nooit meer los.
 Voor de nieuwste generatie toepassingen vereist dit ook prestaties. Het laat een goed leescomfort toe. Het is een interessant model en groot genoeg met zijn 6.89 inch. Een niveau van precisie dat het mogelijk maakt om het nieuws op het internet te lezen en vloeiende beelden te hebben.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Over het algemeen heeft Vivo een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Deze smartphone heeft het camera-onderdeel waarvan de functionaliteiten worden ondersteund door het Android OS . Deze telefoon heeft standaard 3 lenzen.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2256 is deze Melkweg efficiënt. De films zijn eenvoudig te bekijken op een zeer groot televisiescherm. Dit model is ontworpen met 256 GB aan opslagruimte. Dat laat wat ruimte over.
 Een ruimte om alle soorten inhoud op te slaan. Vakantiefoto’s of uw uitstapjes met vrienden. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

De NEX 3S 5G 256 GB ter afsluiting 

Het is geen toeval dat Vivo een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Onze tests hebben aangetoond dat deze NEX 3S 5G 256 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.