Telefoon Analyse : iQOO Z1x 64 GB Vivo

Als inleiding op deze analyse 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Dit model, de iQOO Z1x 64 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Vivo stelt ons hier een uitgebalanceerde telefoon ter beschikking. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Speel

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Hier zijn we in de aanwezigheid van een vrij grote telefoon. Het maakt niet uit, waarschijnlijk als tijdens uw verschillende activiteiten, met zijn 6.57 -inch formaat, uw smartphone in uw tas blijft zitten. Een nadeel dat een voordeel wordt voor het surfen op het net. De grootte van de afbeelding maakt het mogelijk om gemakkelijk webinformatie te bekijken. Het scherm geeft een duidelijk en gedetailleerd beeld. Een waar genoegen.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je weet waar je aan toe bent. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 In termen van autonomie staat deze telefoon bovenaan op de ranglijst van de batterijen met een boordkracht van 5000 mAH. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 Het laatste interessante punt van Vivo is de inheemse snelle laadfunctie. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Interessant voor de video’s? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 De iQOO Z1x 64 GB biedt een zeer correcte weergave wat betreft lees- en luistercomfort. Hij doet het net zo goed als zijn concurrenten. Het heeft een 6.57 -inch scherm met een goede kleurweergave. Het zal een mooi hulpmiddel zijn om kleine video’s te zien op sociale netwerken. En met een resolutie van 1080 x 2408 zal het beeld scherp zijn.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Aan de audiokant wilde Vivo het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

De Vivo telefoon, voor videospelletjes? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Na de tests hebben we vastgesteld dat deze iQOO Z1x 64 GB in het gemiddelde zit. Hierbij geholpen door een krachtige KTKT-processor. De grafische processor maakt het mogelijk om prachtige beelden te beheren.
 We zitten op het standaard niveau wat betreft RAM. Met andere woorden, we zitten op 64 GB intern. En helaas dacht Vivo dat het niet nuttig zou zijn om een geheugenuitbreiding toe te voegen naast de oorspronkelijke geheugenlocatie.
 Bij spellen wordt de batterij intensief gebruikt. Dit model is uitgerust met een van de beste batterijen van het moment. Uitgerust met een vermogen van 5000 mAh, kun je de hele dag door spelen. En met zijn aantrekkelijke ontwerp laat je hem nooit meer los.
 We hebben steeds meer toepassingen op onze smartphones, en ze hebben een display nodig dat de uitdaging aangaat. Het is aangenaam in termen van leescomfort. Het is een model in de standaard van het moment: 400* pixels per inch, en een scherm van 6.57 inch. Alle documenten die u hebt gedownload, worden op de juiste manier op het scherm weergegeven.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Over het algemeen heeft Vivo een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Deze smartphone heeft het camera-onderdeel waarvan de functionaliteiten worden ondersteund door het Android OS . Zo heb je 3 lenzen geïnstalleerd.
 De 1080 x 2408 schermresolutie maakt van deze iQOO Z1x 64 GB een uitstekende smartphone, beter dan de meeste concurrenten. Zodra het gaat om het maken van een film, zal het in staat zijn om uw beste momenten ter plaatse vast te leggen, en zal het in staat zijn om alle kleuren en al het licht vast te leggen. Voor het selfie-fotogedeelte is het resultaat op hetzelfde niveau van uitmuntendheid. De beeldresolutie is op het hoogste niveau. En met de softwarefuncties kunt u zelfs het resultaat bijschaven. Inderdaad, bij het nemen van de foto, zal de iQOO Z1x 64 GB’s sensor alle punten van het beeld vastleggen volgens de helderheid, en de camera zal het beeld automatisch en zeer snel verwerken.
 Dit model bevat 64 GB aan beschikbare ruimte. Deze ruimte zal correct zijn om uw beeld- en geluidsbestanden op te slaan. En met dit beschikbare bedrag heeft u tijd om uit te zoeken wat u niet wilt bewaren en wat u naar uw computer of naar de cloud moet overbrengen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. En met een ingehouden prijskaartje is het eindelijk goed.