Test van de Sony Xperia Pro 512 GB: kan het de titel van beste smartphone claimen?

Als inleiding op deze analyse 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Dit model, de Xperia Pro 512 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Onder de fabrikanten die tellen, maakt Sony geweldige telefoons. De Xperia Pro 512 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Kortom, een zeer goede keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Mobiel gebruik
Multimediagebruik

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 De Melkweg behoort tot die telefoons die overal naar binnen kunnen glippen. Het 6.5-inch scherm is een goed compromis.
 Het is ontworpen om te worden gebruikt voor het bekijken van een film en voor het surfen op het internet. Sony lijkt een apparaat te hebben ontworpen dat bestand is tegen de ontberingen die je zou kunnen doorstaan. Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Bovendien heeft deze Xperia Pro 512 GB versterkt glas. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Een bescherming die onvermijdelijk is geworden als we weten dat het vervangen van schermen kostbaar en complex is.
 De 4000 mAh batterij ligt binnen het gemiddelde. Het zal niet nodig zijn om op te laden gedurende de dag.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Sony. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Analyse van multimediale functies. 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 De Melkweg is duidelijk gemaakt voor multimediagebruik. Hij is een van de beste in het vak. het heeft een display in 6.5 en een resolutie van 1644 x 3840 pixels. Het wordt een plezier om een video te bekijken. Een 1644 x 3840 display waarmee u films in goede omstandigheden kunt bekijken.
 De Oled-technologie wordt steeds populairder voor high-end smartphones. En natuurlijk is dit model ermee uitgerust.
 Voor het audiogedeelte wilde Sony het goed doen. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Dit model is uitgerust met stereoluidsprekers. Het geluid is ongelooflijk luid zonder dat dit ten koste gaat van de uiteindelijke weergave.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 512 GB geïnstalleerd. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Sony een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Wat je ook gebruikt, tenzij je H24 speelt, de batterij is voldoende. Dit model staat in het midden van de categorie. Het 4000 mAH vermogen hoeft overdag niet te worden opgeladen.
 Toepassingen hebben ook krachtige componenten nodig. De uitdaging is om een optimaal leescomfort te hebben. Dit betekent een groot display en een hoge displaydichtheid. Kwaliteiten die dit model bezit. Het heeft een van de best mogelijke configuraties: een 6.5-inch, 643* ppi scherm. Dit betekent dat de details nauwkeurig worden weergegeven op alle documenten die u wilt weergeven. Het resultaat is een superieure beeldkwaliteit. Comfortabel voor de ogen.
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Maar dit kenmerk is niet alles. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Sony staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Deze laatste heeft de cameralens perfect geïntegreerd en de functionaliteiten aangepast aan deze Android-smartphone. Het is trouwens niet één, maar 4 lenzen die op deze telefoon zijn geïnstalleerd.
 Als je erg gehecht bent aan de kwaliteit van de foto’s, kan het zijn dat je teleurgesteld wordt door deze Xperia Pro 512 GB. Een beeldresolutie van 12 Mp die een matig resultaat zal geven. Wat betreft egoïsme is de technologie aan boord gelijkwaardig aan wat je elders aantreft. Dit maakt het makkelijker voor u om de foto te retoucheren. Deze Melkweg is echt gemakkelijk toegankelijk voor het retoucheergedeelte van de beelden.
 Dit model is ontworpen met 512 GB aan opslagruimte. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 Een ruimte om alle soorten inhoud op te slaan. Vakantiefoto’s of uw uitstapjes met vrienden. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

De Xperia Pro 512 GB – in een notendop 

Sony ontwerpt al vele jaren geweldige smartphones. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze Xperia Pro 512 GB tot de beste van het moment behoort. Kortom, een zeer goede keuze.