de Sony Xperia 5 128 GB: perfect voor multimediagebruik

Voorwoord 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. De Xperia 5 128 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Met zijn nieuwste smartphone toont Sony ons zijn knowhow. Deze Xperia 5 128 GB is een off-road product dat u in veel situaties zal helpen. Het is een van de beste mobiele telefoons die vandaag de dag beschikbaar zijn. De prijs is aangepast aan zijn concurrenten, waardoor hij een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding heeft.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk de video’s
Videogames en het gebruik van toepassingen
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Foto’s of films maken

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 De Melkweg is bijna een model. Een bescheiden 6.1 -inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Films kijken zal minder leuk zijn. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Bovendien heeft deze Xperia 5 128 GB versterkt glas. Verzekering tegen ongevallen zoals schokken of krassen. Dit kan gebeuren als je veel moet bewegen met je smartphone.
 Vanwege de batterij is de actieradius van dit model een van de slechtste. Met een vermogen van 3140 mAh zult u gedwongen worden om vaker op te laden. Uit voorzorg is het mogelijk dat u een externe batterij in de buurt heeft.
 Het laatste interessante punt van Sony is de inheemse snelle laadfunctie. In één woord, snelladen betekent een batterij die in minder tijd wordt bijgevuld.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Het is een handig hulpmiddel geworden. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Deze Melkweg is echt bedoeld voor multimediaal gebruik. Het is een van de beste modellen op het gebied van lees- en luistercomfort. De kleuren worden op het 6.1 -inch scherm perfect opnieuw getransporteerd. Hij speelt gelijkmatig met de beste TV’s van het moment. Dit is mede te danken aan de 1080 x 2520 displayresolutie.
 Smartphones met OLED-displays worden geleidelijk aan de standaard voor high-end modellen. Dit is het geval met dit model.
 We zullen het idee moeten opgeven om naar bedrade muziek te luisteren. Deze telefoon is niet uitgerust met een 3.5mm jack ingang.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Dit model is uitgerust met stereoluidsprekers. Het geluid blijft stabiel, zelfs als het volume hoger wordt gezet.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Onze tests zetten deze Melkweg onderaan de lijst in termen van vermogen. De Qualcomm SM8150 Snapdragon 855 (7 nm) processor is zwak en de grafische verwerkingseenheid is van een lagere kwaliteit dan we hadden gewild. Dat maakt het net passeerbaar.
 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Dit model heeft 128 GB, dus er is genoeg. En omdat Sony voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 Houd er rekening mee dat bij intensief gebruik de batterij het niet kan houden. Helaas is het in het geval van dit model een van de ergste. Met een vermogen van 3140 mAH moet hij overdag worden opgeladen.
 De laatste generaties van toepassingen zijn ook veeleisend op het gebied van systeemprestaties. Daarnaast is er behoefte aan optimaal schroefcomfort. Met andere woorden, een goede dichtheid en een groot weergavegebied. Topkwaliteit die u op dit model vindt. Het heeft een van de best mogelijke configuraties: een 6.1 -inch, 449* ppi scherm. Dit betekent dat de details nauwkeurig worden weergegeven op alle documenten die u wilt weergeven. Een duidelijke en leesbare weergave. Een plezier om naar te kijken.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Sony staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 De functies van de cameralens zijn perfect aangesloten op het Android-systeemonderdeel. Zo heb je 3 lenzen geïnstalleerd.
 De resolutie van dit model is niet erg efficiënt. Een beeldresolutie van 12 Mp die een matig resultaat zal geven. De aanwezige HDR op dit model zal de kleurweergave verbeteren.
 De resolutie is voldoende voor je egoïsme. Dit maakt het makkelijker voor u om de foto te retoucheren. U kunt zien op welk punt elk punt in het beeld correct is vastgelegd. Deze telefoon bevat 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor systeem- of verplichte toepassingen. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 Je zult in staat zijn om alles te redden zonder erover na te denken. Of u kunt alle applicaties en spellen installeren die u maar wilt. Dit geeft u genoeg tijd voordat u de inhoud naar uw computer of andere opslagruimte moet overbrengen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Sony ontwerpt al vele jaren geweldige smartphones. Onze tests hebben aangetoond dat deze Xperia 5 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Hier heb je een van de beste smartphones van het moment. Ondanks de hoge prijs blijft het een uitstekende keuze.