De telefoon om te onthouden voor uw films : Samsung – Galaxy S8 64 GB

In enkele woorden 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Galaxy S8 64 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Samsung ecosysteem.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Deze Galaxy S8 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Het is een zeer goed model. Kortom, het is een goed product.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk de video’s

Galaxy S8 64 GB voor mobiliteit? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Een model dat in je zak past: de Galaxy S8 64 GB. Met zijn 5.8 inch is het een van de kleinste modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Er zit GPS op deze telefoon. Je weet waar je aan toe bent. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Merk ook op dat deze Galaxy S8 64 GB is uitgerust met een versterkt glas. Verzekering tegen ongevallen zoals schokken of krassen. Een bescherming die onvermijdelijk is geworden als we weten dat het vervangen van schermen kostbaar en complex is.
 Autonomie is een van de ergste kenmerken van dit model. Met slechts 3000 mAh, zal het moeilijk zijn om een volledige dag mee te gaan. Uit voorzorg is het mogelijk dat u een externe batterij in de buurt heeft.
 Samsung heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Deze Galaxy S8 64 GB is nogal multimediaal georiënteerd. Het is een van de beste modellen op het gebied van lees- en luistercomfort. Met een weergavegebied van 5.8 inch en een resolutiedichtheid van 570* ppi heeft het scherm een ongelooflijk kleurengamma. Hij speelt gelijkmatig met de beste TV’s van het moment. Een 1440 x 2960 display waarmee u films in goede omstandigheden kunt bekijken.
 Dit model profiteert van het scherm met Amoled. Geen wachttijd meer op het display, en met meer vloeibaarheid bij de toets.
 Aan de audiokant wilde Samsung het goed doen. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

De Samsung telefoon, voor videospelletjes? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Onze tests plaatsen deze Melkweg in het midden van de categorie. De KTKT-processor en de grafische chip zijn correct. De grafische processor maakt het mogelijk om prachtige beelden te beheren.
 We zitten op het standaard niveau wat betreft RAM. De standaard capaciteit is 64 GB. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Samsung een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Als je veel speelt gedurende enkele uren zul je merken dat de batterij bijna leeg is. Het resultaat staat onderaan onze ranglijst. Het vermogen van 3000 mAH vereist dat u gedurende de dag oplaadt.
 Voor toepassingen zijn ook hoogwaardige componenten nodig. De uitdaging is om een optimaal leescomfort te hebben. Dit wordt gedaan door het weergavegebied van het scherm en de displaydichtheid. Dit model is een topmodel. Het heeft een van de best mogelijke configuraties: een 5.8 -inch, 570* ppi scherm. Wat het document of de aanvraag ook is, alles wordt duidelijk weergegeven. Een duidelijke en leesbare weergave. Een plezier om naar te kijken.
 Tot slot, voor de sensoren die op deze smartphone zijn geïnstalleerd, heb je hier de aanwezigheid van NFC. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Samsung ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Het bedrijf heeft in dit geval het absolute minimum gedaan. Dit model heeft dus maar één doel.
 De schermresolutie van deze Galaxy S8 64 GB behoort tot de laagste op de markt. Een fotoresolutie van 12 Mp wat een laag kwaliteitsresultaat geeft. Het heeft echter geen HDR-technologie.
 Deze smartphone heeft 64 GB, die zich in het midden van het opslagbereik van concurrerende modellen bevindt. Deze ruimte zal correct zijn om uw beeld- en geluidsbestanden op te slaan. De hoeveelheid opslag zal voldoende zijn om aan uw klassieke behoeften te voldoen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.