Test van de Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 256 GB: kan het de titel van beste smartphone claimen?

Om te beginnen 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Samsung voor Android.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Het is geen toeval dat Samsung een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Onze tests hebben aangetoond dat deze Galaxy S20 Ultra 5G 256 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Surfen op het internet, waar dan ook
Multimediagebruik
Speel
Foto’s en films maken

Galaxy S20 Ultra 5G 256 GB voor mobiliteit? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Wat de ruimte betreft, is deze Galaxy S20 Ultra 5G 256 GB niet noodzakelijkerwijs de beste keuze. Het maakt niet uit, waarschijnlijk als tijdens uw verschillende activiteiten, met zijn 6.9 -inch formaat, uw smartphone in uw tas blijft zitten. Integendeel, het zal perfect zijn om op het web te gaan. Een interessante functie als het gaat om het lezen van tekst. Het scherm geeft een duidelijk en gedetailleerd beeld. Oké. Oké.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Detail bovendien wordt deze Galaxy S20 Ultra 5G 256 GB verkocht met het glas van het versterkte scherm. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Dit kan gebeuren als je veel moet bewegen met je smartphone.
 Bovendien heeft deze mobiele telefoon een van de krachtigste batterijen op de markt, met 5000 mAH. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Samsung. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Deze Galaxy S20 Ultra 5G 256 GB is nogal multimediaal georiënteerd. Hij is een van de beste op dit moment. De kleuren worden op het 6.9 -inch scherm perfect opnieuw getransporteerd. Het is volledig in staat om video-inhoud te leveren op hetzelfde kwaliteitsniveau als een televisie. Met het 1440 x 3200 display heeft u geen enkel probleem met het bekijken van films.
 Om naar muziek te kunnen luisteren, heeft u een Bluetooth-hoofdtelefoon nodig. Inderdaad, deze telefoon heeft geen 3.5mm jack ingang.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Dit model is uitgerust met stereoluidsprekers. De kwaliteit is er, zowel in de hoogte- als in de dieptepunten.
 

Samsung’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Onze test toont aan dat deze Melkweg aan de top van de ranglijst staat. Aan de processorzijde is de Quad Core, ook al is dat niet altijd het geval, vandaag de dag bijna het minimum. Hier is dit model uitgerust met een Exynos 990 (7 nm+) – Global met een rekeneenheid voor grafieken. Een chip die vloeibaarheid en kwaliteit brengt in video’s.
 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. En deze smartphone is met 256 GB het perfecte antwoord op de behoefte. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Samsung een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Een aantal uren spelen heeft onvermijdelijk gevolgen voor de batterij. Hier heb je het beste in de markt. Uitgerust met een vermogen van 5000 mAh, kun je de hele dag door spelen. En met zijn aantrekkelijke ontwerp laat je hem nooit meer los.
 Voor toepassingen zijn ook hoogwaardige componenten nodig. Het doel is om een hoge kwaliteit en comfortabele kijkervaring te bereiken. Met andere woorden, een goede dichtheid en een groot weergavegebied. Dit model is een topmodel. Het is een bijna perfect model met 511* pixels per inch en een 6.9 -inch scherm. Dit betekent dat, wat het document ook is, de details duidelijk worden weergegeven. Betere beelden, betere lettertypen, vlottere lijnen. Dat stelden we op prijs.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Over het algemeen heeft Samsung een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Het bedrijf ontwierp een cameralens met alle benodigde aansluitingen op Android. En tot slot zijn er 4 doelwitten op deze telefoon.
 Een schermresolutie van 1440 x 3200 waardoor deze Melkweg een zeer goede keuze is onder de beste. De films zijn eenvoudig te bekijken op een zeer groot televisiescherm. Wat de egoïstische foto’s betreft, geldt hetzelfde. Of het nu is om je mee te nemen als een selfie, of om herinneringen aan je reis naar de andere kant van de wereld te bewaren, de technologie die is ingebed in deze smartphone zal u in staat stellen om het beste van de foto’s te hebben. De foto-nabewerking is een ingebouwde functie van het systeem. De camera in deze Melkweg maakt het mogelijk om eenvoudig beelden vast te leggen en te retoucheren.
 Deze telefoon bevat 256 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor systeem- of verplichte toepassingen. Dat wil zeggen, het is een van de grootste opslaghoeveelheden die beschikbaar zijn.
 Een ruimte om alle soorten inhoud op te slaan. Of het nu gaat om uw foto’s, video’s, muziek of applicaties. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Het is geen toeval dat Samsung een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Onze tests hebben aangetoond dat deze Galaxy S20 Ultra 5G 256 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Hier heb je een van de beste smartphones van het moment. De prijs, hoewel nog steeds belangrijk, heeft zich aangepast aan zijn concurrenten, waardoor het een interessant model is geworden.