Samsung – Galaxy Note20 Ultra 512 GB speciaal ontworpen voor multimedia

Voorwoord 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Galaxy Note20 Ultra 512 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Samsung ecosysteem.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Onder de fabrikanten die tellen, maakt Samsung geweldige telefoons. De Galaxy Note20 Ultra 512 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze Galaxy Note20 Ultra 512 GB tot de beste van het moment behoort. Het heeft een betere kwaliteit/prijsverhouding dan zijn concurrenten.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Uw multimediabehoeften
Speel

De Galaxy Note20 Ultra 512 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Hier zijn we in de aanwezigheid van een vrij grote telefoon. Niet noodzakelijkerwijs praktisch om te verwerken met zijn 6.9 inch wanneer u een telefoontje moet plegen.
 Integendeel, het zal perfect zijn om op het web te gaan. Een interessante functie als het gaat om het lezen van tekst. Het scherm geeft een duidelijk en gedetailleerd beeld. Dat is prima.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Detail bovendien wordt deze Galaxy Note20 Ultra 512 GB verkocht met het glas van het versterkte scherm. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Een bescherming die onvermijdelijk is geworden als we weten dat het vervangen van schermen kostbaar en complex is.
 Voor de batterij bevat deze telefoon een van de krachtigste met 4500 mAH en dus een betere autonomie. Je hoeft niet op te laden in het midden van de dag.
 Samsung heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Maar niet alle smartphones doen het.

 Deze Galaxy Note20 Ultra 512 GB is nogal multimediaal georiënteerd. Een plezier in termen van luistercomfort en videoweergave. Het 6.9 -inch scherm en de gereproduceerde kleuren zijn op het hoogste niveau. Het wordt een plezier om een video te bekijken. Een 1440 x 3088 display waarmee u films in goede omstandigheden kunt bekijken.
 Het lijkt er niet op dat bedrade audio een prioriteit is voor Samsung. Deze telefoon is niet uitgerust met een 3.5mm jack ingang.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Het laatste multimediapunt is de aanwezigheid van stereoluidsprekers op deze smartphone. Het geluid is ongelooflijk luid zonder dat dit ten koste gaat van de uiteindelijke weergave.
 

De Samsung telefoon, voor videospelletjes? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze Galaxy Note20 Ultra 512 GB een van de krachtigste is. Aan de processorzijde is de Quad Core, ook al is dat niet altijd het geval, vandaag de dag bijna het minimum. De processor, is een Exynos 990 (7 nm+) – Global. Dit onderdeel zorgt voor een grote vloeibaarheid op het niveau van de beelden.
 Als het gaat om het opslaggeheugen, is 32 GB het minimum op de meeste smartphones vandaag de dag. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 512 GB geïnstalleerd. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Samsung een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Houd er rekening mee dat tijdens intensief spelen de batterij op de proef wordt gesteld. Dit model is uitgerust met een van de beste batterijen van het moment. Uitgerust met een vermogen van 4500 mAh, kun je de hele dag door spelen. En met zijn aantrekkelijke ontwerp laat je hem nooit meer los.
 Voor het toepassingsgedeelte zijn de kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden vergelijkbaar met die voor videospelletjes. Voeg daarbij de noodzaak van een goed leescomfort van de videosequenties. Met andere woorden, een goede dichtheid en een groot weergavegebied. Kwaliteiten die dit model bezit. Het biedt een van de beste configuraties met een schermformaat van 6.9 inch en een dichtheid van 496* ppi (ook wel bekend als pixels per inch). Dit betekent dat, wat het document ook is, de details duidelijk worden weergegeven. Het resultaat is een superieure beeldkwaliteit. Comfortabel voor de ogen.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Hoe zit het met de video’s? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Samsung staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Zoals gebruikelijk heeft Samsung het goed gedaan, met het sensorgedeelte geïntegreerd in het Android-systeem. Dus je hebt 3 doelstellingen aanwezig op deze smartphone.
 Een schermresolutie van 1440 x 3088 waardoor deze Melkweg een zeer goede keuze is onder de beste. Zodra het gaat om het maken van een film, zal het in staat zijn om uw beste momenten ter plaatse vast te leggen, en zal het in staat zijn om alle kleuren en al het licht vast te leggen. Wat betreft egoïsme is de technologie aan boord gelijkwaardig aan wat je elders aantreft. Je kunt al je foto’s opnieuw verwerken nadat je ze hebt genomen. U kunt zien op welk punt elk punt in het beeld correct is vastgelegd. Deze smartphone heeft 512 GB intern geheugen, waarvan een deel wordt gebruikt door het besturingssysteem en alle voorgeïnstalleerde applicaties. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 Een ruimte om alle soorten inhoud op te slaan. Of u kunt alle applicaties en spellen installeren die u maar wilt. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Samsung. Onze tests hebben aangetoond dat deze Galaxy Note20 Ultra 512 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Hier heb je een van de beste smartphones van het moment. De prijs, hoewel nog steeds belangrijk, heeft zich aangepast aan zijn concurrenten, waardoor het een interessant model is geworden.