De mobiele telefoon voor selfies en foto’s : 6S 64 GB van Realme

En om te beginnen… 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Al op het niveau van het besturingssysteem van deze 6S 64 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Realme ecosysteem.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Met zijn nieuwste smartphone toont Realme ons zijn knowhow. Onze tests hebben aangetoond dat deze 6S 64 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze 6S 64 GB tot de beste van het moment behoort. De prijs is aangepast aan zijn concurrenten, waardoor hij een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding heeft.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk uw films
De Spelen
Foto’s en video’s maken

6S 64 GB voor mobiliteit? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 De Melkweg behoort tot die telefoons die overal naar binnen kunnen glippen. Met zijn standaard 6.5 -inch afmetingen is hij gemakkelijk te hanteren.
 Het is ontworpen om te worden gebruikt voor het bekijken van een film en voor het surfen op het internet. De technici van Realme hebben dit apparaat duidelijk ontworpen om een lust voor het oog te zijn.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Bovendien heeft deze 6S 64 GB versterkt glas. Het is nu een bijna onmisbare bescherming, die een uitzonderlijke weerstand biedt tegen schade door krassen, stoten en vallen bij dagelijks gebruik. Het is bijna een noodzaak geworden, omdat de kans op beschadiging van zijn scherm zo groot is.
 De 4300 mAh batterij ligt binnen het gemiddelde. Genoeg om de dag door te komen.
 Bovendien heeft Realme aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een handig hulpmiddel geworden. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle smartphones doen het.

 De 6S 64 GB is een multimediaconcentraat. Een plezier in termen van luistercomfort en videoweergave. het heeft een display in 6.5 en een resolutie van 1080 x 2400 pixels. Het komt overeen met de videokwaliteit van TV-toestellen. Dit is mede te danken aan de 1080 x 2400 displayresolutie.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Realme heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De Realme telefoon, voor videospelletjes? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Onze analyse toont aan dat dit sterrenstelsel gemiddeld is. Hierbij geholpen door een krachtige KTKT-processor. De grafische processor maakt het mogelijk om prachtige beelden te beheren.
 We zitten op het standaard niveau wat betreft RAM. Het is 64 GB die worden verstrekt. In feite heeft Realme voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 Wat je ook gebruikt, tenzij je H24 speelt, de batterij is voldoende. Dit model is identiek aan wat u bij de wedstrijd zult aantreffen. Het vermogen is 4300 mAH, goed genoeg voor de dag.
 Toepassingen hebben ook krachtige componenten nodig. Het doel is om een hoge kwaliteit en comfortabele kijkervaring te bereiken. Dit betekent een groot display en een hoge displaydichtheid. Dit model is een topmodel. Het is een bijna perfect model met 405* pixels per inch en een 6.5 -inch scherm. Dit betekent dat de details nauwkeurig worden weergegeven op alle documenten die u wilt weergeven. Uiteindelijk zijn het duidelijke en vloeiende beelden. Is dat niet wat iedereen verwacht van zijn of haar smartphone?
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Efficiëntie voor audio en video 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Realme staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Het is niet verwonderlijk dat Realme een efficiënte fotosensor heeft geïnstalleerd en deze perfect heeft geïntegreerd in Android. Dit model heeft dus 4 doelstellingen.
 Een schermresolutie van 1080 x 2400 waardoor deze Melkweg een zeer goede keuze is onder de beste. Zodra het gaat om het maken van een film, zal het in staat zijn om uw beste momenten ter plaatse vast te leggen, en zal het in staat zijn om alle kleuren en al het licht vast te leggen. Het is hetzelfde met de zelfportretten. Of het nu is om je mee te nemen als een selfie, of om herinneringen aan je reis naar de andere kant van de wereld te bewaren, de technologie die is ingebed in deze smartphone zal u in staat stellen om het beste van de foto’s te hebben. Het is zelfs mogelijk om afbeeldingen te retoucheren via de software-opties. De camera in deze Melkweg maakt het mogelijk om eenvoudig beelden vast te leggen en te retoucheren.
 Dit apparaat is voorzien van 64 GB aan opslagruimte. U kunt uw muziek opslaan en zelfs applicaties installeren. Voor het merendeel van de gebruikers is dit voldoende.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Realme ontwerpt al vele jaren geweldige smartphones. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Hier heb je een van de beste smartphones van het moment. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.