Test van de Oppo Find X2 128 GB: kan het de titel van beste smartphone claimen?

In presentatie 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Oppo voor Android.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Het is geen toeval dat Oppo een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Deze Find X2 128 GB is een off-road product dat u in veel situaties zal helpen. Het is een van de beste mobiele telefoons die vandaag de dag beschikbaar zijn. De prijs is aangepast aan zijn concurrenten, waardoor hij een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding heeft.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk de video’s
Animatie
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Gebruik op reis

Find X2 128 GB voor mobiliteit? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Deze Find X2 128 GB is een van de grootste modellen van het moment. Als je hem in je zak steekt, met zijn 6.7 inch, zal hij waarschijnlijk uitsteken.
 Voor het internet daarentegen zal de navigatie perfect zijn. De grootte van de afbeelding maakt het mogelijk om gemakkelijk webinformatie te bekijken. Vloeiend surfen op het web, en aangename interactie met de beelden die op het scherm worden weergegeven. Oké. Oké.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Interessant aan dit model is de aanwezigheid van gewapend glas. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Dit kan gebeuren als je veel moet bewegen met je smartphone.
 De 4200 mAh batterij ligt binnen het gemiddelde. Het zal mogelijk zijn om een volledige dag tussen de ladingen door te brengen.
 Bovendien heeft Oppo aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Deze Melkweg is echt bedoeld voor multimediaal gebruik. Hij is een van de beste op dit moment. De kleuren worden op het 6.7 -inch scherm perfect opnieuw getransporteerd. Hij speelt gelijkmatig met de beste TV’s van het moment. Het maakt gebruik van een beeldschermresolutie van 1440 x 3168 pixels, wat met zijn schermformaat ideaal is voor films en tv-series.
 De Oled-technologie is de beste die op dit moment beschikbaar is. En natuurlijk is dit model ermee uitgerust.
 We zullen het idee moeten opgeven om naar bedrade muziek te luisteren. Deze telefoon is niet uitgerust met een 3.5mm jack ingang.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Het laatste multimediapunt is de aanwezigheid van stereoluidsprekers op deze smartphone. Het geluid blijft stabiel, zelfs als het volume hoger wordt gezet.
 

De Oppo telefoon, voor videospelletjes? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze Find X2 128 GB een van de krachtigste is. Aan de processorzijde is de Quad Core, ook al is dat niet altijd het geval, vandaag de dag bijna het minimum. Dit model heeft een Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+) processor. Deze elementen brengen prestaties en vloeibaarheid in de video’s.
 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. Dit model heeft 128 GB, dus er is genoeg. U zult niet kunnen vertrouwen op een geheugenuitbreiding, omdat er geen extra slots zijn ontworpen.
 De autonomie is correct voor normaal gebruik. Ze is gemiddeld in termen van uithoudingsvermogen. Het 4200 mAH vermogen hoeft overdag niet te worden opgeladen.
 Toepassingen hebben ook krachtige componenten nodig. De uitdaging is om een optimaal leescomfort te hebben. Dit wordt gedaan door het weergavegebied van het scherm en de displaydichtheid. Topkwaliteit die u op dit model vindt. Het biedt een van de beste configuraties met een schermformaat van 6.7 inch en een dichtheid van 513* ppi (ook wel bekend als pixels per inch). Dit betekent dat de details nauwkeurig worden weergegeven op alle documenten die u wilt weergeven. Uiteindelijk zijn het duidelijke en vloeiende beelden. Dat stelden we op prijs.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Oppo heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Zoals gebruikelijk heeft Oppo het goed gedaan, met het sensorgedeelte geïntegreerd in het Android-systeem. Zo heb je 3 lenzen geïnstalleerd.
 Een schermresolutie van 1440 x 3168 waardoor deze Melkweg een zeer goede keuze is onder de beste. Uiteindelijk heb je films met mooie foto’s op je TV. Over de foto van de egoïsten, het is hetzelfde. Dit is een van de best mogelijke resoluties voor het maken van foto’s, of gewoon voor egoïsten. Het softwaregedeelte, dat in het systeem is geïntegreerd, stelt u in staat om de foto te verwerken. De sensor van de smartphone maakt het mogelijk om elke pixel van het beeld vast te leggen en de juiste filters toe te voegen.
 Deze telefoon bevat 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor systeem- of verplichte toepassingen. Dat laat wat ruimte over.
 Je zult in staat zijn om alles te redden zonder erover na te denken. Maar ook voor films en foto’s. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

De Find X2 128 GB ter afsluiting 

Het is geen toeval dat Oppo een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Onze tests hebben aangetoond dat deze Find X2 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. Kortom, een zeer goede keuze.