Telefoon Analyse : Y9 Prime 128 GB Huawei

Om te beginnen 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Huawei voor Android.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Huawei stelt ons hier een uitgebalanceerde telefoon ter beschikking. Het is een zeer goed model. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Surfen op het internet, waar dan ook

Y9 Prime 128 GB voor mobiliteit? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Wat de ruimte betreft, is deze Y9 Prime 128 GB niet noodzakelijkerwijs de beste keuze. Het maakt niet uit, waarschijnlijk als tijdens uw verschillende activiteiten, met zijn 6.59-inch formaat, uw smartphone in uw tas blijft zitten. Een nadeel dat een voordeel wordt voor het surfen op het net. Het aflezen van dit type apparaat zal gemakkelijker zijn. De beeldteruggave is efficiënt. Surfen met deze telefoon is echt leuk.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Er zit GPS op deze telefoon. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Detail dat ontbreekt op deze Y9 Prime 128 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 De 4000 mAh batterij ligt binnen het gemiddelde. Het zal niet nodig zijn om op te laden gedurende de dag.
 Concluderend over het opladen van de batterij, heeft Huawei niets veranderd ten opzichte van de vorige modellen, wat betekent dat er geen snelle lading is. Jammer, het is een zeer interessante functie vandaag.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Aan de multimedia kant is de Y9 Prime 128 GB goed gedaan. Hij doet het net zo goed als zijn concurrenten. Het 6.59-inch scherm biedt een kwalitatief goed resultaat. Het zal een mooi hulpmiddel zijn om kleine video’s te zien op sociale netwerken. Een resultaat verkregen dankzij een voldoende schermresolutie van 1080 x 2340.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Aan de audiokant wilde Huawei het goed doen. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Na onze tests komen we erachter dat deze Melkweg in de laagste rangschikking staat. De componenten beginnen tot op heden (Kirin 710F (12 nm) processor), en de kwaliteit is minder goed. De weergave op beeldniveau is inferieur aan de concurrentie.
 Als het gaat om het opslaggeheugen, is 32 GB het minimum op de meeste smartphones vandaag de dag. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 128 GB geïnstalleerd. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Huawei een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Wat je ook gebruikt, tenzij je H24 speelt, de batterij is voldoende. Dit model is identiek aan wat u bij de wedstrijd zult aantreffen. Met 4000 mAH is het mogelijk om de hele dag aangesloten te blijven.
 Voor de nieuwste generatie toepassingen vereist dit ook prestaties. Het is aangenaam in termen van leescomfort. Het is een model in de standaard van het moment: 391* pixels per inch, en een scherm van 6.59 inch. In gewoon Engels zijn de beelden helder en scrollen ze vloeiend.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Efficiëntie voor audio en video 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Over het algemeen heeft Huawei een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Zoals gebruikelijk heeft Huawei het goed gedaan, met het sensorgedeelte geïntegreerd in het Android-systeem. Dus je hebt 3 doelstellingen aanwezig op deze smartphone.
 Met zijn fotoresolutie van 16 Mp is deze Y9 Prime 128 GB een interessante keuze in vergelijking met andere gelijkwaardige modellen. In feite is het genoeg om een paar mooie foto’s of een paar vakantiefilmpjes te maken. Merk op dat het niet de HDR-functie heeft die de beelden zou hebben verbeterd.
 Deze telefoon bevat 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor systeem- of verplichte toepassingen. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 Je zult in staat zijn om alles te redden zonder erover na te denken. Maar ook voor films en foto’s. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.