Telefoon Analyse : U11 64 GB HTC

Voorwoord 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? De U11 64 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Deze U11 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Het is een zeer goed model. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk de video’s
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Foto’s maken of filmen

U11 64 GB voor mobiliteit? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Die U11 64 GB ziet er echt klein uit. Een bescheiden 5.5 -inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Een formaat dat niet uitnodigt tot vloeibaar gebruik op het internet. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Al met al, perfect voor een telefoontje.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Interessant aan dit model is de aanwezigheid van gewapend glas. Deze functie zorgt voor een kras- en stootvast scherm. Zeldzaam zijn de apparaten die nooit zijn gevallen.
 Autonomie is een van de ergste kenmerken van dit model. Met een vermogen van 3000 mAh zult u gedwongen worden om vaker op te laden. Houd uw lader bij de hand.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van HTC. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een handig hulpmiddel geworden. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Deze U11 64 GB is nogal multimediaal georiënteerd. Het is een van de beste modellen op het gebied van lees- en luistercomfort. De kleuren worden op het 5.5 -inch scherm perfect opnieuw getransporteerd. Het wordt een plezier om een video te bekijken. Met het 1440 x 2560 display heeft u geen enkel probleem met het bekijken van films.
 We zullen het idee moeten opgeven om naar bedrade muziek te luisteren. Inderdaad, op dit model is er geen 3,5 mm stekker.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Dit model is uitgerust met stereoluidsprekers. Het resultaat behoort tot de beste op de markt op dit moment.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Na de tests hebben we vastgesteld dat deze U11 64 GB in het gemiddelde zit. De KTKT-processor en de grafische chip zijn correct. De grafische processor maakt het mogelijk om prachtige beelden te beheren.
 Een smartphone zit in het gemiddelde met betrekking tot het geïnstalleerde RAM. Dat is 64 GB beschikbaar. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft HTC een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 In het geval dat je veel speelt, ga je de trommels overbelasten. Bovendien is dit model een van de minst efficiënte op dit moment. Zijn 3000 mAH vermogen zal u dwingen om op te laden voor het einde van de dag.
 Voor het toepassingsgedeelte zijn de kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden vergelijkbaar met die voor videospelletjes. De uitdaging is om een optimaal leescomfort te hebben. Dit betekent een groot display en een hoge displaydichtheid. Kwaliteiten die dit model bezit. Het biedt een van de beste configuraties met een schermformaat van 5.5 inch en een dichtheid van 534* ppi (ook wel bekend als pixels per inch). Dit betekent dat de details nauwkeurig worden weergegeven op alle documenten die u wilt weergeven. Een duidelijke en leesbare weergave. Comfortabel voor de ogen.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Voor audio- of videogebruik? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. HTC staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Het is een verrassing van HTC. Dit model heeft dus maar één doel.
 De resolutie van dit model is niet erg efficiënt. Met een definitie van slechts 12 Mp heb je beelden van lagere kwaliteit. Helaas voor beeldliefhebbers heeft het geen HDR.
 Voor het selfie-fotogedeelte is het resultaat op hetzelfde niveau van uitmuntendheid. De beeldresolutie is op het hoogste niveau. De foto-nabewerking is een ingebouwde functie van het systeem. De sensor van deze U11 64 GB is echt ontworpen om het gemakkelijker te maken voor u om foto’s te nemen en te retoucheren.
 Dit model bevat 64 GB aan beschikbare ruimte. Zoveel ruimte om video’s, foto’s en toepassingen op te slaan. De hoeveelheid opslag zal voldoende zijn om aan uw klassieke behoeften te voldoen.
 

De U11 64 GB ter afsluiting 

Deze U11 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Kortom, het is een goed product.