Telefoon Analyse : Desire 19+ 64 GB HTC

Om te beginnen 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Desire 19+ 64 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende HTC ecosysteem.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Na onze tests zien we dat deze Desire 19+ 64 GB niet voor alle gevallen goed is. Het is een model dat vooral bedoeld is voor het oplossen van problemen. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk de video’s
Gaming
Foto’s of films maken

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Die Desire 19+ 64 GB ziet er echt klein uit. Met zijn 6.2 inch is het een van de kleinste modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Al met al, perfect voor een telefoontje.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone heeft GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Detail dat ontbreekt op deze Desire 19+ 64 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 Een negatief punt is echter de accucapaciteit. Met een vermogen van 3850 mAh zult u gedwongen worden om vaker op te laden. Uit voorzorg is het mogelijk dat u een externe batterij in de buurt heeft.
 HTC heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Jammer, het is een zeer interessante functie vandaag.
 

Interessant voor de video’s? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een handig hulpmiddel geworden. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 We hadden graag gezien dat de Melkweg krachtiger was geweest aan de multimediale kant. Hij doet het niet zo goed als de meeste van zijn concurrenten. Het scherm is niet groot genoeg om van een video te genieten, laat staan van een film. De resolutie is laag: 720 x 1520. U kunt het echter wel gebruiken om naar uw muziekafspeellijst te luisteren.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 Aan de audiokant wilde HTC het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

HTC’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Uiteindelijk vonden we dat de kracht van deze Desire 19+ 64 GB minder is dan die van zijn concurrenten. De Mediatek MT6765 Helio P35 (12nm) processor is zwak en de grafische verwerkingseenheid is van een lagere kwaliteit dan we hadden gewild. Het visuele resultaat is lager dan bij andere smartphones in deze categorie.
 We zitten op het standaard niveau wat betreft RAM. Het is 64 GB die worden verstrekt. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft HTC een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 In het geval dat je veel speelt, ga je de trommels overbelasten. Helaas is het in het geval van dit model een van de ergste. Zijn 3850 mAH vermogen zal u dwingen om op te laden voor het einde van de dag.
 Net als bij spellen is deze smartphone niet bedoeld om veel toepassingen te hebben. Leescomfort op plaatsen waar het display niet goed werkt. Het zal niet gemakkelijk zijn om de gedownloade documenten te lezen. De beelden zijn van mindere kwaliteit, ze kunnen soms pixelachtig zijn en geven een uiteindelijke weergave die pijnlijk is voor de ogen.
 Tot slot, voor de sensoren die op deze smartphone zijn geïnstalleerd, heb je hier de aanwezigheid van NFC. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Analyse van audio- en videofuncties 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Over het algemeen heeft HTC een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Zoals gebruikelijk heeft HTC het goed gedaan, met het sensorgedeelte geïntegreerd in het Android-systeem. Zo heb je 3 lenzen geïnstalleerd.
 Verwacht geen mooie foto op deze Melkweg; een lagere fotoresolutie dan de concurrentie. Een definitie in 13 Mp, die noodzakelijkerwijs minder goed is dan bij de topmodellen. Met de HDR-functie zullen de beelden helderder zijn. Voor het selfie-fotogedeelte is het resultaat op hetzelfde niveau van uitmuntendheid. Dit is een van de best mogelijke resoluties voor het maken van foto’s, of gewoon voor egoïsten. En met de softwarefuncties kunt u zelfs het resultaat bijschaven. De sensor van deze Desire 19+ 64 GB is echt ontworpen om het gemakkelijker te maken voor u om foto’s te nemen en te retoucheren.
 Dit apparaat is voorzien van 64 GB aan opslagruimte. Genoeg ruimte om uw video’s en foto’s op te slaan. En daarmee heb je wat tijd voordat je ze naar je computer moet overbrengen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Na onze tests zien we dat deze Desire 19+ 64 GB niet voor alle gevallen goed is. Dit model is zeer ver van de top van het assortiment, en kan uiteindelijk voldoen aan de behoefte aan een eerste telefoon voor een kind. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.