Telefoon Analyse : KEY2 64 GB BlackBerry

Als inleiding op deze analyse 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. De KEY2 64 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Hij staat nu in het midden van het telefoonboek. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Videospelletjes spelen
Foto’s maken of filmen

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Een model dat in je zak past: de KEY2 64 GB. Een grootte van 4.5 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Films kijken zal minder leuk zijn. Al met al, perfect voor een telefoontje.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Bovendien heeft deze KEY2 64 GB versterkt glas. Het is nu een bijna onmisbare bescherming, die een uitzonderlijke weerstand biedt tegen schade door krassen, stoten en vallen bij dagelijks gebruik. Een bescherming die onvermijdelijk is geworden als we weten dat het vervangen van schermen kostbaar en complex is.
 Een negatief punt is echter de accucapaciteit. Met een vermogen van 3500 mAh zult u gedwongen worden om vaker op te laden. Uit voorzorg is het mogelijk dat u een externe batterij in de buurt heeft.
 Het laatste interessante punt van BlackBerry is de inheemse snelle laadfunctie. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Deze KEY2 64 GB biedt een goede weergave van het multimediagedeelte. Het is vergelijkbaar met concurrerende producten. Een 4.5-inch scherm en voldoende pixels (1080 x 1620 pixels). Het zal u toelaten om te genieten van internetvideo’s. Een resultaat verkregen dankzij een voldoende schermresolutie van 1080 x 1620.
 Dit model heeft een IPS LCD-scherm. Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Voor het audiogedeelte wilde BlackBerry het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

BlackBerry’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Onze tests zetten deze Melkweg onderaan de lijst in termen van vermogen. De Qualcomm SDM660 Snapdragon 660 (14 nm) processor is niet erg krachtig en de GPU is niet op het verwachte niveau. De weergave op beeldniveau is inferieur aan de concurrentie.
 We zitten op het standaard niveau wat betreft RAM. Met andere woorden, we zitten op 64 GB intern. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft BlackBerry een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Als je veel speelt gedurende enkele uren zul je merken dat de batterij bijna leeg is. Bovendien is dit model een van de minst efficiënte op dit moment. Met een vermogen van 3500 mAH moet hij overdag worden opgeladen.
 We hebben steeds meer toepassingen op onze smartphones, en ze hebben een display nodig dat de uitdaging aangaat. Het laat een goed leescomfort toe. Door het ontwerp en de grootte van het 4.5-inch scherm is het resultaat van een goed niveau. Alle documenten die u hebt gedownload, worden op de juiste manier op het scherm weergegeven.
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Maar dit kenmerk is niet alles. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Over het algemeen heeft BlackBerry een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Het is een verrassing van BlackBerry. Dit model heeft dus maar één doel.
 De resolutie van dit model is niet erg efficiënt. Een definitie in 12 Mp, die noodzakelijkerwijs minder goed is dan bij de topmodellen. Het heeft echter geen HDR-technologie.
 De resolutie is voldoende voor je egoïsme. Hierdoor kunt u uw foto’s retoucheren. U kunt zien op welk punt elk punt in het beeld correct is vastgelegd. Deze telefoon biedt 64 GB aan bruikbare ruimte. Zoveel ruimte om video’s, foto’s en toepassingen op te slaan. En daarmee heb je wat tijd voordat je ze naar je computer moet overbrengen.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.