Telefoon Analyse : Wildfire E1 lite 16 GB Htc

En om te beginnen… 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Htc voor Android.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Htc stelt ons hier een uitgebalanceerde telefoon ter beschikking. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Foto’s of films maken

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Die Wildfire E1 lite 16 GB ziet er echt klein uit. Een grootte van 5.45 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Vergeet de video’s ook. Al met al, perfect voor een telefoontje.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Er zit GPS op deze telefoon. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Detail dat ontbreekt op deze Wildfire E1 lite 16 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Helaas is het aan de batterijzijde niet zo goed. De 3000 mAh zal nauwelijks genoeg zijn om een dag te duren, tussen gesprekken, sms’en of spelletjes door. Dit vereist organisatie en het altijd beschikbaar hebben van een back-up lader.
 Wat betreft de kwestie van het opladen, heeft Htc gedaan in de economie, dat wil zeggen zonder de snelle lading. Toch is het bijna onmisbaar geworden, door de snelheid waarmee de batterijen nu leeglopen.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle smartphones doen het.

 Met een laag leescomfort is de Wildfire E1 lite 16 GB niet ontworpen voor multimedia. Hij is een van de slechtste in het vak. Het scherm is niet groot genoeg om van een video te genieten, laat staan van een film. De resolutie is laag: 720 x 1440. Hij zal zich meer op zijn gemak voelen bij het luisteren naar muziek.
 Voor het audiogedeelte wilde Htc het goed doen. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 In termen van opslag geheugen, is het in het ergste geval. Deze telefoon is standaard slechts 16 GB; dat is waarschijnlijk eerlijk. En omdat Htc voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 In het geval dat je veel speelt, ga je de trommels overbelasten. Bovendien is dit model een van de minst efficiënte op dit moment. Met een vermogen van 3000 mAH moet hij overdag worden opgeladen.
 We hadden graag een hoger niveau gezien voor het weergeven van toepassingen. Leescomfort op plaatsen waar het display niet goed werkt. Dit is een instapmodel: 295* pixels per inch. De precisie van het beeld, de kleuren; zoveel elementen die uw wens om te lezen op deze telefoon zullen beperken.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Voor audio- of videogebruik? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Maar dit kenmerk is niet alles. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Htc ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 De functies van de cameralens zijn perfect aangesloten op het Android-systeemonderdeel. En voor een nog beter resultaat bevat deze telefoon 2 lenzen.
 De schermresolutie van deze Wildfire E1 lite 16 GB behoort tot de laagste op de markt. Een fotoresolutie van 8 Mp wat een laag kwaliteitsresultaat geeft. Wat de egoïsten betreft, is dit model gespeend van de technologie die de foto’s verfraait. Ook is het moeilijk om beelden goed te retoucheren. U zult perfect foto’s kunnen maken, maar verwacht geen hoge kwaliteit.
 Deze telefoon biedt zeer weinig ruimte: 16 GB; dit is de kleinste telefoon die beschikbaar is. Beperkte ruimte om uw vakantiefoto’s en -films op te slaan. En dan adviseren wij u om externe back-up oplossingen aan te bieden.
 

De Wildfire E1 lite 16 GB – in een notendop 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Het is een zeer goed model. En met een ingehouden prijskaartje is het eindelijk goed.