Telefoon Analyse : Watch Color Xiaomi

In presentatie 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Het ontwerp van deze Melkweg komt overeen met een instapmodel. Het is een model dat vooral bedoeld is voor het oplossen van problemen. Alleen de goed geplaatste prijs is interessant; het kan een tijdelijke keuze zijn.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Multimediagebruik

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Een model dat in je zak past: de Watch Color. In feite is het een van de kleinste (1.39 inch) in vergelijking met andere smartphones.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Al met al, perfect voor een telefoontje.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Geen locatie, geen multiple operator management. U kunt maar één actief plan hebben met deze telefoon. Het zal degenen die een lokaal pakket hebben en die hun telefoon meenemen op reis, dwingen om de kaart uit te nemen en in te zetten voor het land van bestemming.
 Detail dat ontbreekt op deze Watch Color is de afwezigheid van gewapend glas. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. Een negatief punt is echter de accucapaciteit. De 420 mAh zal nauwelijks genoeg zijn om een dag te duren, tussen gesprekken, sms’en of spelletjes door. Dit vereist organisatie en het altijd beschikbaar hebben van een back-up lader.
 Concluderend over het opladen van de batterij, heeft Xiaomi niets veranderd ten opzichte van de vorige modellen, wat betekent dat er geen snelle lading is. Dit is erg handig als de batterij van de smartphone leeg is en je haast hebt.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Het is niet verwonderlijk dat dit model niet echt voor multimedia is gemaakt. Hij staat onderaan onze ranglijst. Een 1.39 -inch scherm met overdreven levendige kleuren. Ter informatie: de resolutie is 454 x 454. Op de grens zal het geschikt zijn om naar muziek te luisteren.
 Smartphones met OLED-displays worden geleidelijk aan de standaard voor high-end modellen. Dit is het geval met dit model.
 Je zult je standaard headset moeten vergeten. Inderdaad, deze telefoon heeft geen 3.5mm jack ingang.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

De Xiaomi smartphone voor online of lokale games 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 En als sommigen van jullie meer nodig hebben, is dat niet mogelijk, want er is geen vrije ruimte voorzien.
 Vergeet de lange video game sessies op dit model. Bovendien is dit model een van de minst efficiënte op dit moment. Zijn 420 mAH vermogen zal u dwingen om op te laden voor het einde van de dag.
 We hadden graag een hoger niveau gezien voor het weergeven van toepassingen. Een ondergemiddelde configuratie met een gereduceerde schermafmeting van 1.39 inch. Dat maakt het moeilijker om te lezen. Je zult het moeten forceren om de documenten duidelijk te lezen.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Maar dit kenmerk is niet alles. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Over het algemeen heeft Xiaomi een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Na onze tests zien we dat deze Watch Color niet voor alle gevallen goed is. Het kan een tijdelijke keuze zijn of een tijdelijke oplossing. Tot slot, het is een dure keuze.