Telefoon Analyse : W10 Alpha 32 GB Lg

Voorwoord 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? De W10 Alpha 32 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Helaas bleek uit onze analyse dat dit product minder was dan je van een smartphone zou verwachten. Hij staat onderaan onze ranglijst. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk de video’s
3D-spellen
Foto’s of films maken

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 De Melkweg is bijna een model. Een bescheiden 5.71-inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Het is duidelijk dat het met deze omvang niet eenvoudig is om op het net te surfen. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Detail dat ontbreekt op deze W10 Alpha 32 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. Vanwege de batterij is de actieradius van dit model een van de slechtste. Er is slechts 3450 mAh, wat laag is voor normaal gebruik. Dit vereist organisatie en het altijd beschikbaar hebben van een back-up lader.
 En aangezien Lg het niet nuttig vond om een snelle lading op dit model te zetten, zullen we moeten wachten. Toch is het bijna onmisbaar geworden, door de snelheid waarmee de batterijen nu leeglopen.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle smartphones doen het.

 Dit is geen model dat is ontworpen voor multimedia. Hij doet het niet zo goed als de meeste van zijn concurrenten. Het is moeilijk om een video te bekijken. Ter informatie: de resolutie is 720 x 1512. Hij zal zich meer op zijn gemak voelen bij het luisteren naar muziek.
 Dit model heeft een IPS LCD-scherm. Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 Aan de audiokant wilde Lg het goed doen. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

De Lg telefoon, voor videospelletjes? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Uiteindelijk vonden we dat de kracht van deze W10 Alpha 32 GB minder is dan die van zijn concurrenten. De componenten beginnen tot op heden (Unisoc SC9863A (28nm) processor), en de kwaliteit is minder goed. De weergave op beeldniveau is inferieur aan de concurrentie.
 Een smartphone met RAM, maar het absolute minimum. Dit model heeft 32 GB, wat laag is. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Lg een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 In het geval dat je veel speelt, ga je de trommels overbelasten. Het resultaat staat onderaan onze ranglijst. Zijn 3450 mAH vermogen zal u dwingen om op te laden voor het einde van de dag.
 Voor de mogelijke toepassingen van dit model werden prestaties en een goede weergave verwacht. De componenten laten geen kwaliteitsweergave toe. Dit is een instapmodel: 293* pixels per inch. De precisie van het beeld, de kleuren; zoveel elementen die uw wens om te lezen op deze telefoon zullen beperken.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Hoe zit het met de video’s? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Lg staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Het is een verrassing van Lg. Er zit inderdaad maar één lens op deze telefoon.
 De schermresolutie van deze W10 Alpha 32 GB behoort tot de laagste op de markt. Een definitie in 8 Mp, die noodzakelijkerwijs minder goed is dan bij de topmodellen. De technische specificaties zijn perfect voor egoïsten. Indien nodig kunt u de beelden zelfs retoucheren met de embedded software. De sensor van deze W10 Alpha 32 GB is van goede kwaliteit en zal het retoucheren van foto’s vergemakkelijken.
 Deze telefoon biedt zeer weinig ruimte: 32 GB; dit is de kleinste telefoon die beschikbaar is. Niet genoeg om een back-up te maken van al uw videobestanden of muziek. Het zal nodig zijn om uw inhoud zeer snel over te brengen naar andere back-up ruimtes.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Het ontwerp van deze Melkweg komt overeen met een instapmodel. Het kan een tijdelijke keuze zijn of een tijdelijke oplossing. Alleen de goed geplaatste prijs is interessant; het kan een tijdelijke keuze zijn.