Telefoon Analyse : View30 Pro 256 GB Honor

Als preambule van deze test 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. De View30 Pro 256 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Honor stelt ons hier een uitgebalanceerde telefoon ter beschikking. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films
Mobiel gebruik

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Deze View30 Pro 256 GB is een van de grootste modellen van het moment. Niet noodzakelijkerwijs praktisch om te verwerken met zijn 6.57 inch wanneer u een telefoontje moet plegen.
 Integendeel, het zal perfect zijn om op het web te gaan. De grootte van de afbeelding maakt het mogelijk om gemakkelijk webinformatie te bekijken. De beeldteruggave is efficiënt. Surfen met deze telefoon is echt leuk.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 We kwamen erachter dat deze View30 Pro 256 GB geen versterkt glas heeft. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Wat de autonomie betreft, is het met zijn 4100 mAh vergelijkbaar met andere concurrerende modellen. Het zal niet nodig zijn om op te laden gedurende de dag.
 Het laatste interessante punt van Honor is de inheemse snelle laadfunctie. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle smartphones doen het.

 Aan de multimedia kant is de View30 Pro 256 GB goed gedaan. Het is gemiddeld voor zowel lees- als luistercomfort. Het 6.57 -inch scherm biedt een kwalitatief goed resultaat. Het zal een mooi hulpmiddel zijn om kleine video’s te zien op sociale netwerken. Een resultaat verkregen dankzij een voldoende schermresolutie van 1080 x 2400.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Het lijkt er niet op dat bedrade audio een prioriteit is voor Honor. Geen muziek zoals deze, want deze telefoon heeft geen 3.5mm ingang voor headsets.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

De Honor smartphone voor online of lokale games 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 De resultaten van onze tests rangschikken deze View30 Pro 256 GB onder de beste in zijn categorie. Aan de processorzijde is de Quad Core, ook al is dat niet altijd het geval, vandaag de dag bijna het minimum. De processor, is een Kirin 990 5G (7 nm+). Deze chip biedt een betere prestatie in termen van visuele en video vloeibaarheid.
 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Dit model heeft 256 GB, dus er is genoeg. U zult niet kunnen vertrouwen op een geheugenuitbreiding, omdat er geen extra slots zijn ontworpen.
 De autonomie is correct voor normaal gebruik. Een autonomie die zich in het middengebied bevindt. Het vermogen is 4100 mAH, goed genoeg voor de dag.
 Voor de nieuwste generatie toepassingen vereist dit ook prestaties. Het leescomfort van dit model is goed. Het is een interessant model en groot genoeg met zijn 6.57 inch. Alle documenten die u hebt gedownload, worden op de juiste manier op het scherm weergegeven.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Over het algemeen heeft Honor een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 De fabrikant heeft een systeem gemaakt dat perfect geïntegreerd is met Android. Dus je hebt 3 doelstellingen aanwezig op deze smartphone.
 De 40 Mp resolutie van dit model is interessant. U vindt de helderheid en de kleuren van uw vakantiebeelden binnen handbereik. Over de foto van de egoïsten, het is hetzelfde. Dit is een van de best mogelijke resoluties voor het maken van foto’s, of gewoon voor egoïsten. Het softwaregedeelte, dat in het systeem is geïntegreerd, stelt u in staat om de foto te verwerken. De sensor van deze View30 Pro 256 GB is echt ontworpen om het gemakkelijker te maken voor u om foto’s te nemen en te retoucheren.
 Dit model is ontworpen met 256 GB aan opslagruimte. Dat wil zeggen, het is een van de grootste opslaghoeveelheden die beschikbaar zijn.
 Je zult in staat zijn om alles te redden zonder erover na te denken. Maar ook voor films en foto’s. Dit geeft u genoeg tijd voordat u de inhoud naar uw computer of andere opslagruimte moet overbrengen.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Het is een zeer goed model. En met een ingehouden prijskaartje is het eindelijk goed.