Telefoon Analyse : Spark 6 Air 32 GB Tecno

En om te beginnen… 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Tecno voor iOS.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze Spark 6 Air 32 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Deze Melkweg is een groot model, een beetje omvangrijk. Met zijn 7.0 -inch schermformaat is het een van de grootste die op de markt verkrijgbaar is.
 Een nadeel dat een voordeel wordt voor het surfen op het net. Dankzij dit formaat kunt u de teksten op uw scherm gemakkelijk lezen. Vloeiend surfen op het web, en aangename interactie met de beelden die op het scherm worden weergegeven. Een waar genoegen.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je weet waar je aan toe bent. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Een interessante optie in het buitenland.
 Detail dat ontbreekt op deze Spark 6 Air 32 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Tot slot, met een 6000 mAH batterij, behoort deze telefoon tot de toestellen die de best mogelijke autonomie zullen hebben. Dat betekent minder stress als je onderweg bent, of in het midden van een online spel.
 Tecno heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 In gebruik is de Spark 6 Air 32 GB overtuigend op het multimediale vlak. Hij staat op gelijke voet met de beste concurrenten. Een scherm waarmee u zonder al te veel moeite video’s kunt bekijken. Perfect geschikt voor het bekijken van video’s op het internet. Met een goede schermresolutie van 720 x 1640.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 Aan de audiokant wilde Tecno het goed doen. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

Tecno’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Voor wat betreft RAM, ben je op het minimaal vereiste niveau op een smartphone. Dit model heeft 32 GB, wat laag is. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Tecno een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Houd er rekening mee dat tijdens intensief spelen de batterij op de proef wordt gesteld. Op dit model is er weinig om je zorgen over te maken: het is aan de beste kant van de autonomie. Het vermogen is 6000 mAh; dat is genoeg om urenlang te spelen. En met zijn aantrekkelijke ontwerp laat je hem nooit meer los.
 De meeste applicaties die we vandaag de dag downloaden, vereisen prestaties. Het laat een goed leescomfort toe. Dit model heeft een goed configuratieniveau, met een 7.0 -inch scherm. In gewoon Engels zijn de beelden helder en scrollen ze vloeiend.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Over het algemeen heeft Tecno een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Dit model is uitgerust met de nodige componenten die in iOS zijn geïntegreerd. Dit model heeft dus 3 doelstellingen.
 De 13 Mp resolutie van dit model is interessant. U kunt er zeker van zijn dat u foto’s en video’s van goede kwaliteit maakt. De componenten van het apparaat staan kwaliteitseigenaren toe. Indien nodig kunt u de beelden zelfs retoucheren met de embedded software. U kunt zien op welk punt elk punt in het beeld correct is vastgelegd. Dit apparaat bevat slechts 32 GB aan opslagruimte; minder dan de meeste. Dat betekent dat je keuzes moet maken tussen video’s, foto’s en applicaties. En dan adviseren wij u om externe back-up oplossingen aan te bieden.
 

De Spark 6 Air 32 GB – in een notendop 

Deze Spark 6 Air 32 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.