Telefoon Analyse : Spark 6 64 GB Tecno

Als inleiding op deze analyse 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. De Spark 6 64 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze Spark 6 64 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Het is een zeer goed model. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

De Spark 6 64 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Wat de ruimte betreft, is deze Spark 6 64 GB niet noodzakelijkerwijs de beste keuze. Het maakt niet uit, waarschijnlijk als tijdens uw verschillende activiteiten, met zijn 6.8 -inch formaat, uw smartphone in uw tas blijft zitten. Het grote formaat maakt het echter mogelijk om een groter scherm aan te bieden. Een interessante functie als het gaat om het lezen van tekst. Het scherm geeft een duidelijk en gedetailleerd beeld. Oké. Oké.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je weet waar je aan toe bent. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Detail dat ontbreekt op deze Spark 6 64 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. Bovendien heeft deze mobiele telefoon een van de krachtigste batterijen op de markt, met 5000 mAH. Dat betekent minder stress als je onderweg bent, of in het midden van een online spel.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Tecno. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 In gebruik is de Spark 6 64 GB overtuigend op het multimediale vlak. Hij staat op gelijke voet met de beste concurrenten. Het heeft een 6.8 -inch scherm met een goede kleurweergave. Het zal u toelaten om te genieten van internetvideo’s. Met een goede schermresolutie van 720 x 1640.
 Dit model heeft een IPS LCD-scherm. Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Voor het audiogedeelte wilde Tecno het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Wat uit onze tests naar voren kwam is dat de Spark 6 64 GB een laag vermogen heeft. De Mediatek Helio G70 (12 nm) processor is een oudere generatie. Het visuele resultaat is lager dan bij andere smartphones in deze categorie.
 We zitten op het standaard niveau wat betreft RAM. Met andere woorden, we zitten op 64 GB intern. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Tecno een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Intensief gebruik van smartphonegames legt ook veel druk op de batterij. Op dit model is er weinig om je zorgen over te maken: het is aan de beste kant van de autonomie. Het heeft een 5000 mAh batterij. Voeg daar een mooi ontwerp aan toe, deze telefoon heeft alle kwaliteiten.
 Voor de nieuwste generatie toepassingen vereist dit ook prestaties. Leescomfort komt voor deze prijs. Het is een model in de standaard van het moment: 263* pixels per inch, en een scherm van 6.8 inch. In gewoon Engels zijn de beelden helder en scrollen ze vloeiend.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Maar dit kenmerk is niet alles. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Over het algemeen heeft Tecno een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Dit model is uitgerust met de nodige componenten die in Android zijn geïntegreerd. Dit model heeft dus 4 doelstellingen.
 De fotoresolutie van deze Melkweg is 16 Mp, wat een mooi beeld geeft. U kunt er zeker van zijn dat u foto’s en video’s van goede kwaliteit maakt. De componenten van het apparaat staan kwaliteitseigenaren toe. Dit maakt het makkelijker voor u om de foto te retoucheren. De sensor van deze Spark 6 64 GB is van goede kwaliteit en zal het retoucheren van foto’s vergemakkelijken.
 Deze telefoon biedt 64 GB aan bruikbare ruimte. U kunt uw muziek opslaan en zelfs applicaties installeren. En met dit beschikbare bedrag heeft u tijd om uit te zoeken wat u niet wilt bewaren en wat u naar uw computer of naar de cloud moet overbrengen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Het is een zeer goed model. En met een ingehouden prijskaartje is het eindelijk goed.