Telefoon Analyse : S5 Pro 64 GB Infinix

En om te beginnen… 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Infinix voor Android.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Deze S5 Pro 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Het is een zeer goed model. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

De S5 Pro 64 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 De Melkweg behoort tot die telefoons die overal naar binnen kunnen glippen. Met een grootte van 6.53 inch is het gemakkelijk om te dragen op uw reizen.
 Het is ontworpen om te worden gebruikt voor het bekijken van een film en voor het surfen op het internet. Infinix lijkt een apparaat te hebben ontworpen dat bestand is tegen de ontberingen die je zou kunnen doorstaan. Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 We kwamen erachter dat deze S5 Pro 64 GB geen versterkt glas heeft. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 In termen van autonomie is deze telefoon in het gemiddelde met een 4000 mAH-batterij, vergelijkbaar met concurrerende modellen. Het zal niet nodig zijn om op te laden gedurende de dag.
 Wat betreft de kwestie van het opladen, heeft Infinix gedaan in de economie, dat wil zeggen zonder de snelle lading. Dit is erg handig als de batterij van de smartphone leeg is en je haast hebt.
 

Analyse van multimediale functies. 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Deze S5 Pro 64 GB biedt een goede weergave van het multimediagedeelte. Hij doet het net zo goed als zijn concurrenten. Het heeft een 6.53 -inch scherm met een goede kleurweergave. Het zal u toelaten om te genieten van internetvideo’s. En met een resolutie van 1080 x 2340 zal het beeld scherp zijn.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 Aan de audiokant wilde Infinix het goed doen. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Wat uit onze tests naar voren kwam is dat de S5 Pro 64 GB een laag vermogen heeft. De componenten beginnen tot op heden (Mediatek MT6765 Helio P35 (12nm) processor), en de kwaliteit is minder goed. Het visuele resultaat is lager dan bij andere smartphones in deze categorie.
 Qua geheugen staat dit model in het midden. Met andere woorden, we zitten op 64 GB intern. In feite heeft Infinix voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 Wat je ook gebruikt, tenzij je H24 speelt, de batterij is voldoende. Dit model staat in het midden van de categorie. Het vermogen is 4000 mAH, goed genoeg voor de dag.
 De meeste applicaties die we vandaag de dag downloaden, vereisen prestaties. Leescomfort komt voor deze prijs. Dit model heeft een goed configuratieniveau, met een 6.53 -inch scherm. In gewoon Engels zijn de beelden helder en scrollen ze vloeiend.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Efficiëntie voor audio en video 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Maar dit kenmerk is niet alles. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Infinix staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Zoals gebruikelijk heeft Infinix het goed gedaan, met het sensorgedeelte geïntegreerd in het Android-systeem. Zo heb je 3 lenzen geïnstalleerd.
 Een schermresolutie van 1080 x 2340 waardoor deze Melkweg een zeer goede keuze is onder de beste. Uiteindelijk heb je films met mooie foto’s op je TV. Dit model bevat 64 GB aan beschikbare ruimte. Deze ruimte zal correct zijn om uw beeld- en geluidsbestanden op te slaan. En daarmee heb je wat tijd voordat je ze naar je computer moet overbrengen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Kortom, het is een goed product.