Telefoon Analyse : S12 64 GB Gionee

Om te beginnen 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. De S12 64 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze S12 64 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Hij staat nu in het midden van het telefoonboek. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

De S12 64 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Deze S12 64 GB is een compacte telefoon Het 6.52 -inch scherm is een goed compromis.
 Het is genoeg om films te kijken of sms’jes te schrijven. Gionee lijkt een apparaat te hebben ontworpen dat bestand is tegen de ontberingen die je zou kunnen doorstaan. Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Een interessante optie in het buitenland.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 Daarnaast heeft u met betrekking tot de batterij van deze smartphone voldoende autonomie met 4000 mAh, Het zal niet nodig zijn om op te laden gedurende de dag.
 En aangezien Gionee het niet nuttig vond om een snelle lading op dit model te zetten, zullen we moeten wachten. Toch is het bijna onmisbaar geworden, door de snelheid waarmee de batterijen nu leeglopen.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Dit is geen model dat is ontworpen voor multimedia. Hij is een van de slechtste in het vak. Een 6.52 -inch scherm met overdreven levendige kleuren. De resolutie is laag: 720 x 1600. U kunt het echter wel gebruiken om naar uw muziekafspeellijst te luisteren.
 Dit model heeft een IPS LCD-scherm. Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Gionee heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

De Gionee telefoon, voor videospelletjes? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Qua geheugen staat dit model in het midden. Dat is 64 GB beschikbaar. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Gionee een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Afgezien van het feit dat er enkele uren wordt gespeeld, is de batterij vrij goed gedimensioneerd. Een autonomie die zich in het middengebied bevindt. Het vermogen is 4000 mAH, goed genoeg voor de dag.
 Net als bij spellen is deze smartphone niet bedoeld om veel toepassingen te hebben. Leescomfort op plaatsen waar het display niet goed werkt. Het zal niet gemakkelijk zijn om de gedownloade documenten te lezen. Je zult het moeten forceren om de documenten duidelijk te lezen.
 En om te eindigen op het aanvraaggedeelte, merken we op dat de betalingsfunctie via de telefoon (de NFC), hier niet beschikbaar is.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Gionee heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Het bedrijf ontwierp een cameralens met alle benodigde aansluitingen op Android. Dit model heeft dus 3 doelstellingen.
 Deze S12 64 GB heeft een fotoresolutie van 16 Mp, identiek aan zijn concurrenten. U vindt de helderheid en de kleuren van uw vakantiebeelden binnen handbereik. Wat betreft egoïsme is de technologie aan boord gelijkwaardig aan wat je elders aantreft. Dit maakt het makkelijker voor u om de foto te retoucheren. Deze Melkweg is echt gemakkelijk toegankelijk voor het retoucheergedeelte van de beelden.
 Dit model bevat 64 GB aan beschikbare ruimte. Genoeg ruimte om uw video’s en foto’s op te slaan. En daarmee heb je wat tijd voordat je ze naar je computer moet overbrengen.
 

De S12 64 GB ter afsluiting 

Deze Melkweg voldoet aan het merendeel van de gebruikssituaties. Het is gemiddeld, maar toch een zeer goed product. En met een ingehouden prijskaartje is het eindelijk goed.