Telefoon Analyse : Q51 32 GB LG

In enkele woorden 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. De Q51 32 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Deze Q51 32 GB is niet goed voor alle toepassingen. Hij staat onderaan onze ranglijst. Kortom, als je ervoor kiest, zal het vooral voor de prijs zijn.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Speel

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Deze Q51 32 GB is een compacte telefoon Met zijn standaard 6.5-inch afmetingen is hij gemakkelijk te hanteren.
 Het is genoeg om films te kijken of sms’jes te schrijven. LG’s ontwerpers van deze smartphone hebben een naadloos product gemaakt.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone heeft GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Het is belangrijk op te merken dat dit model geen versterkt glas bevat. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. In termen van autonomie is deze telefoon in het gemiddelde met een 4000 mAH-batterij, vergelijkbaar met concurrerende modellen. Perfect voor een dag tussen de gesprekken en de spelletjes door.
 LG heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Gemakkelijk te gebruiken, het zou het mogelijk hebben gemaakt om snel te herladen.
 

Interessant voor de video’s? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Het is een handig hulpmiddel geworden. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Dit is geen model dat is ontworpen voor multimedia. Het is een van de ergste in dit gebied. Het is moeilijk om een video te bekijken. En de schermresolutie is laag. Het is nogal raadzaam om naar muziek te luisteren.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 LG heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Een andere functie op deze smartphone is de ingebouwde stereoluidsprekers. De kwaliteit is er, zowel in de hoogte- als in de dieptepunten.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Onze tests zetten deze Melkweg onderaan de lijst in termen van vermogen. De Mediatek MT6762 Helio P22 (12 nm) processor is een oudere generatie. De kleuren zijn medium en de beelden zijn niet vloeiend.
 In termen van opslag geheugen, is het in het ergste geval. U heeft slechts 32 GB voor uw video’s en muziek. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft LG een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Afgezien van het feit dat er enkele uren wordt gespeeld, is de batterij vrij goed gedimensioneerd. Een autonomie die zich in het middengebied bevindt. Het 4000 mAH vermogen hoeft overdag niet te worden opgeladen.
 We hadden graag een hoger niveau gezien voor het weergeven van toepassingen. Een ondergemiddelde configuratie met een gereduceerde schermafmeting van 6.5 inch. Het zal niet gemakkelijk zijn om de gedownloade documenten te lezen. De precisie van het beeld, de kleuren; zoveel elementen die uw wens om te lezen op deze telefoon zullen beperken.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. LG heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 De fabrikant heeft een systeem gemaakt dat perfect geïntegreerd is met Android. Zo heb je 3 lenzen geïnstalleerd.
 Met zijn fotoresolutie van 13 Mp is deze Q51 32 GB een interessante keuze in vergelijking met andere gelijkwaardige modellen. U kunt er zeker van zijn dat u foto’s en video’s van goede kwaliteit maakt. Deze telefoon biedt zeer weinig ruimte: 32 GB; dit is de kleinste telefoon die beschikbaar is. Niet genoeg om een back-up te maken van al uw videobestanden of muziek. Met dit beschikbare bedrag moet u snel sorteren wat u wilt bewaren en de rest verwijderen.
 

De Q51 32 GB – in een notendop 

Na onze tests zien we dat deze Q51 32 GB niet voor alle gevallen goed is. Dit model is zeer ver van de top van het assortiment, en kan uiteindelijk voldoen aan de behoefte aan een eerste telefoon voor een kind. Kortom, het is vooral de prijs die uw keuze bepaalt.