Telefoon Analyse : Pouvoir 4 32 GB Tecno

Om te beginnen 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Pouvoir 4 32 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Tecno ecosysteem.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Deze Pouvoir 4 32 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Multimediagebruik

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Hier zijn we in de aanwezigheid van een vrij grote telefoon. Als je hem in je zak steekt, met zijn 7.0 inch, zal hij waarschijnlijk uitsteken.
 Een nadeel dat een voordeel wordt voor het surfen op het net. De grootte van de afbeelding maakt het mogelijk om gemakkelijk webinformatie te bekijken. U ziet de details duidelijk op het scherm. Surfen met deze telefoon is echt leuk.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone heeft GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 We kwamen erachter dat deze Pouvoir 4 32 GB geen versterkt glas heeft. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Bovendien heeft deze mobiele telefoon een van de krachtigste batterijen op de markt, met 6000 mAH. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 Concluderend over het opladen van de batterij, heeft Tecno niets veranderd ten opzichte van de vorige modellen, wat betekent dat er geen snelle lading is. Dit is erg handig als de batterij van de smartphone leeg is en je haast hebt.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Deze Pouvoir 4 32 GB biedt een goede weergave van het multimediagedeelte. Het is gemiddeld voor zowel lees- als luistercomfort. Een 7.0 -inch scherm en voldoende pixels (720 x 1640 pixels). Het zal u toelaten om te genieten van internetvideo’s. Wetende bovendien dat de resolutie op niveau 720 x 1640 ligt.
 Dit model heeft een IPS LCD-scherm. Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Voor het audiogedeelte wilde Tecno het goed doen. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Tot slot heeft deze smartphone een paar stereoluidsprekers meegeleverd, en het is een van de weinige op de markt die deze functie met een uitstekende geluidskwaliteit biedt. Het geluid blijft stabiel, zelfs als het volume hoger wordt gezet.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Onze tests zetten deze Melkweg onderaan de lijst in termen van vermogen. De Mediatek MT6761 Helio A22 (12 nm) processor is niet erg krachtig en de GPU is niet op het verwachte niveau. Dat maakt het net passeerbaar.
 In termen van opslag geheugen, is het in het ergste geval. Dit model heeft 32 GB, wat laag is. En omdat Tecno voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 Een aantal uren spelen heeft onvermijdelijk gevolgen voor de batterij. Dit model is uitgerust met een van de beste batterijen van het moment. Een kracht van 6000 mAh geeft je de hele dag speelruimte. Voeg daar een mooi ontwerp aan toe, deze telefoon heeft alle kwaliteiten.
 We hebben steeds meer toepassingen op onze smartphones, en ze hebben een display nodig dat de uitdaging aangaat. Het leescomfort van dit model is goed. Door het ontwerp en de grootte van het 7.0 -inch scherm is het resultaat van een goed niveau. Alle documenten die u hebt gedownload, worden op de juiste manier op het scherm weergegeven.
 Tot slot moet worden opgemerkt dat NFC (contactloos betalen) niet mogelijk is met deze smartphone.
 

Efficiëntie voor audio en video 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Tecno staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Dit model is uitgerust met de nodige componenten die in Android zijn geïntegreerd. Het is trouwens niet één, maar 4 lenzen die op deze telefoon zijn geïnstalleerd.
 De 13 Mp resolutie van dit model is interessant. U vindt de helderheid en de kleuren van uw vakantiebeelden binnen handbereik. Dit model is met slechts 32 GB een van de minst ruimtevragende modellen. Dat betekent dat je keuzes moet maken tussen video’s, foto’s en applicaties. En dan adviseren wij u om externe back-up oplossingen aan te bieden.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Onze tests hebben aangetoond dat deze Pouvoir 4 32 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Kortom, het is een goed product.