Telefoon Analyse : Poco M3 128 GB Xiaomi

En om te beginnen… 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Poco M3 128 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Xiaomi ecosysteem.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Onder de fabrikanten die tellen, maakt Xiaomi geweldige telefoons. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Het is een van de beste mobiele telefoons die vandaag de dag beschikbaar zijn. Kortom, een zeer goede keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Surfen op het internet, waar dan ook
Foto’s en films maken

Poco M3 128 GB voor mobiliteit? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Deze Poco M3 128 GB is een compacte telefoon Met een grootte van 6.53 inch is het gemakkelijk om te dragen op uw reizen.
 Het is ontworpen om te worden gebruikt voor het bekijken van een film en voor het surfen op het internet. Xiaomi’s ontwerpers van deze smartphone hebben een naadloos product gemaakt.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Een interessante optie in het buitenland.
 Interessant aan dit model is de aanwezigheid van gewapend glas. Deze functie zorgt voor een kras- en stootvast scherm. Het is bijna een noodzaak geworden, omdat de kans op beschadiging van zijn scherm zo groot is.
 Voor de batterij bevat deze telefoon een van de krachtigste met 6000 mAH en dus een betere autonomie. Handig als u op reis bent of gewoon weg van kantoor.
 Het laatste interessante punt van Xiaomi is de inheemse snelle laadfunctie. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Aan de multimedia kant is de Poco M3 128 GB goed gedaan. Hij doet het net zo goed als zijn concurrenten. Een scherm waarmee u zonder al te veel moeite video’s kunt bekijken. Perfect geschikt voor het bekijken van video’s op het internet. Een resultaat verkregen dankzij een voldoende schermresolutie van 1080 x 2340.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Aan de audiokant wilde Xiaomi het goed doen. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

De Xiaomi smartphone voor online of lokale games 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. En deze smartphone is met 128 GB het perfecte antwoord op de behoefte. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Xiaomi een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Bij spellen wordt de batterij intensief gebruikt. Op dit model is er weinig om je zorgen over te maken: het is aan de beste kant van de autonomie. Het vermogen is 6000 mAh; dat is genoeg om urenlang te spelen. Met een mooi ontwerp is het een smartphone die je graag in je handen houdt.
 We hebben steeds meer toepassingen op onze smartphones, en ze hebben een display nodig dat de uitdaging aangaat. Het leescomfort van dit model is goed. Dit is een standaardmodel met een displaydichtheid van 395* pixels en een 6.53 -inch scherm. Alle documenten worden dus duidelijk weergegeven.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Hoe zit het met de video’s? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Xiaomi staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Het is niet verwonderlijk dat Xiaomi een efficiënte fotosensor heeft geïnstalleerd en deze perfect heeft geïntegreerd in Android. Dit model heeft dus 3 doelstellingen.
 Een schermresolutie van 1080 x 2340 waardoor deze Melkweg een zeer goede keuze is onder de beste. U bent er zeker van dat u video’s van uitstekende kwaliteit maakt. Wat betreft egoïsme is de technologie aan boord gelijkwaardig aan wat je elders aantreft. Hierdoor kunt u uw foto’s retoucheren. U kunt zien op welk punt elk punt in het beeld correct is vastgelegd. Deze template bevat in totaal 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 Je zult in staat zijn om alles te redden zonder erover na te denken. Maar ook voor films en foto’s. Dat geeft je de tijd om over te stappen op andere back-up media.
 

De Poco M3 128 GB ter afsluiting 

Xiaomi ontwerpt al vele jaren geweldige smartphones. De Poco M3 128 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Kortom, een zeer goede keuze.