Telefoon Analyse : Nord N100 64 GB Oneplus

Om te beginnen 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Nord N100 64 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Oneplus ecosysteem.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Met zijn nieuwste smartphone toont Oneplus ons zijn knowhow. De Nord N100 64 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Het is een van de beste mobiele telefoons die vandaag de dag beschikbaar zijn. Het heeft een betere kwaliteit/prijsverhouding dan zijn concurrenten.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Volg je waar je ook gaat

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 De Melkweg behoort tot die telefoons die overal naar binnen kunnen glippen. Met een grootte van 6.52 inch is het gemakkelijk om te dragen op uw reizen.
 Het is zeer geschikt om op het scherm te lezen. Oneplus’s ontwerpers van deze smartphone hebben een naadloos product gemaakt.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Er zit GPS op deze telefoon. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Interessant aan dit model is de aanwezigheid van gewapend glas. Het is nu een bijna onmisbare bescherming, die een uitzonderlijke weerstand biedt tegen schade door krassen, stoten en vallen bij dagelijks gebruik. Een bescherming die onvermijdelijk is geworden als we weten dat het vervangen van schermen kostbaar en complex is.
 In termen van autonomie staat deze telefoon bovenaan op de ranglijst van de batterijen met een boordkracht van 5000 mAH. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 Het laatste interessante punt van Oneplus is de inheemse snelle laadfunctie. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Analyse van multimediale functies. 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Het is niet verwonderlijk dat dit model niet echt voor multimedia is gemaakt. Hij staat onderaan onze ranglijst. Het 6.52 -inch scherm is slecht geschikt om te oefenen. En de schermresolutie is laag. Hij zal zich meer op zijn gemak voelen bij het luisteren naar muziek.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Voor het audiogedeelte wilde Oneplus het goed doen. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Dit model is uitgerust met stereoluidsprekers. Het resultaat behoort tot de beste op de markt op dit moment.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Het beschikbare geheugen op dit model is gemiddeld in vergelijking met concurrenten. Met andere woorden, we zitten op 64 GB intern. En omdat Oneplus voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 Bij spellen wordt de batterij intensief gebruikt. Hier heb je het beste in de markt. Het vermogen is 5000 mAh; dat is genoeg om urenlang te spelen. Voeg daar nog een kwaliteitsvol ontwerp en esthetiek aan toe die van deze smartphone een prachtig object zullen maken.
 We hadden graag een hoger niveau gezien voor het weergeven van toepassingen. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Dat maakt het moeilijker om te lezen. Je zult het moeten forceren om de documenten duidelijk te lezen.
 En om te eindigen op het aanvraaggedeelte, merken we op dat de betalingsfunctie via de telefoon (de NFC), hier niet beschikbaar is.
 

Efficiëntie voor audio en video 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Over het algemeen heeft Oneplus een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Het is niet verwonderlijk dat Oneplus een efficiënte fotosensor heeft geïnstalleerd en deze perfect heeft geïntegreerd in Android. Om het resultaat te verbeteren heeft deze telefoon 3 doelstellingen.
 Met zijn fotoresolutie van 13 Mp is deze Nord N100 64 GB een interessante keuze in vergelijking met andere gelijkwaardige modellen. De resultaten van uw vakantiefilms zullen van zeer goede kwaliteit zijn. Wat betreft egoïsme is de technologie aan boord gelijkwaardig aan wat je elders aantreft. Indien nodig kunt u de beelden zelfs retoucheren met de embedded software. Deze Nord N100 64 GB zal alle punten van het beeld vastleggen, en zal de helderheid en de kleuren perfect weergeven.
 Dit model bevat 64 GB aan beschikbare ruimte. U kunt uw muziek opslaan en zelfs applicaties installeren. Voor het merendeel van de gebruikers is dit voldoende.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Oneplus ontwerpt al vele jaren geweldige smartphones. Onze tests hebben aangetoond dat deze Nord N100 64 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze Nord N100 64 GB tot de beste van het moment behoort. Kortom, een zeer goede keuze.