Telefoon Analyse : K22 32 GB Lg

Als inleiding op deze analyse 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze K22 32 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Lg ecosysteem.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze K22 32 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Foto’s maken of filmen

K22 32 GB voor mobiliteit? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Die K22 32 GB ziet er echt klein uit. Een bescheiden 6.2 -inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Films kijken zal minder leuk zijn. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Er zit GPS op deze telefoon. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Het is belangrijk op te merken dat dit model geen versterkt glas bevat. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 Autonomie is een van de ergste kenmerken van dit model. Met een vermogen van 3000 mAh zult u gedwongen worden om vaker op te laden. Uit voorzorg is het mogelijk dat u een externe batterij in de buurt heeft.
 Lg heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Toch is het bijna onmisbaar geworden, door de snelheid waarmee de batterijen nu leeglopen.
 

Interessant voor de video’s? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Met een laag leescomfort is de K22 32 GB niet ontworpen voor multimedia. Hij is een van de slechtste in het vak. Het scherm is niet groot genoeg om van een video te genieten, laat staan van een film. De resolutie is laag: 720 x 1520. U kunt het echter wel gebruiken om naar uw muziekafspeellijst te luisteren.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Lg heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

De Lg telefoon, voor videospelletjes? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Wat betreft RAM is dit model op zijn zachtst gezegd licht van gewicht. Het is 32 GB die zijn geïnstalleerd, en dat is niet veel. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Lg een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Als je veel speelt gedurende enkele uren zul je merken dat de batterij bijna leeg is. Helaas is het in het geval van dit model een van de ergste. Met een vermogen van 3000 mAH moet hij overdag worden opgeladen.
 Het zal nodig zijn om de applicaties die op deze smartphone zijn geïnstalleerd te beperken. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Het zal niet gemakkelijk zijn om de gedownloade documenten te lezen. De beelden zijn van mindere kwaliteit, ze kunnen soms pixelachtig zijn en geven een uiteindelijke weergave die pijnlijk is voor de ogen.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Voor audio- of videogebruik? 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Over het algemeen heeft Lg een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 De fabrikant heeft een systeem gemaakt dat perfect geïntegreerd is met Android. Deze telefoon heeft standaard 2 lenzen.
 Deze K22 32 GB heeft een fotoresolutie van 13 Mp, identiek aan zijn concurrenten. U vindt de helderheid en de kleuren van uw vakantiebeelden binnen handbereik. Het is niet het beste apparaat voor het maken van egoïsme. Het herbewerken van foto’s is niet intuïtief. Deze K22 32 GB laat u toe om beelden te maken, maar zal de helderheid of de kleuren niet herstellen.
 Dit apparaat bevat slechts 32 GB aan opslagruimte; minder dan de meeste. Niet genoeg om een back-up te maken van al uw videobestanden of muziek. Met dit beschikbare bedrag moet u snel sorteren wat u wilt bewaren en de rest verwijderen.
 

De K22 32 GB ter afsluiting 

Deze K22 32 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. En met een ingehouden prijskaartje is het eindelijk goed.