Telefoon Analyse : iPhone 12 mini 128 GB Apple

In enkele woorden 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. De iPhone 12 mini 128 GB in dit artikel maakt gebruik van een iOS-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

De iPhone 12 mini 128 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 iPhone 12 mini 128 GB is erg klein. Een grootte van 5.4 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Een formaat dat niet uitnodigt tot vloeibaar gebruik op het internet. Vergeet de video’s ook. Het is in deze gevallen dat u spijt zult hebben van een groter scherm.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone heeft GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Een interessante optie in het buitenland.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Helaas is het aan de batterijzijde niet zo goed. Met een vermogen van 2227 mAh zult u gedwongen worden om vaker op te laden. Dit vereist organisatie en het altijd beschikbaar hebben van een back-up lader.
 Bovendien heeft Apple aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een handig hulpmiddel geworden. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Aan de multimedia kant is de iPhone 12 mini 128 GB goed gedaan. Het is vergelijkbaar met concurrerende producten. Het 5.4 -inch scherm biedt een kwalitatief goed resultaat. Het zal u toelaten om te genieten van internetvideo’s. En met een resolutie van 1080 x 2340 zal het beeld scherp zijn.
 Het lijkt er niet op dat bedrade audio een prioriteit is voor Apple. Inderdaad, op dit model is er geen 3,5 mm stekker.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Het laatste multimediapunt is de aanwezigheid van stereoluidsprekers op deze smartphone. Het resultaat behoort tot de beste op de markt op dit moment.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. Wees gerust met deze telefoon, die standaard wordt geleverd met 128 GB. U zult niet kunnen vertrouwen op een geheugenuitbreiding, omdat er geen extra slots zijn ontworpen.
 Als je veel speelt gedurende enkele uren zul je merken dat de batterij bijna leeg is. Helaas is het in het geval van dit model een van de ergste. Door de kracht van 2227 mAH kun je er niet de hele dag van genieten.
 De meeste applicaties die we vandaag de dag downloaden, vereisen prestaties. Het laat een goed leescomfort toe. Dit model heeft een goed configuratieniveau, met een 5.4 -inch scherm. Alle documenten die u hebt gedownload, worden op de juiste manier op het scherm weergegeven.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Efficiëntie voor audio en video 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Apple ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Zoals gebruikelijk heeft Apple het goed gedaan, met het sensorgedeelte geïntegreerd in het iOS-systeem. Deze telefoon heeft standaard 2 lenzen.
 Als je erg gehecht bent aan de kwaliteit van de foto’s, kan het zijn dat je teleurgesteld wordt door deze iPhone 12 mini 128 GB. Een definitie in 12 Mp, die noodzakelijkerwijs minder goed is dan bij de topmodellen. Wat betreft egoïsme is de technologie aan boord gelijkwaardig aan wat je elders aantreft. Dit maakt het makkelijker voor u om de foto te retoucheren. Deze iPhone 12 mini 128 GB zal alle punten van het beeld vastleggen, en zal de helderheid en de kleuren perfect weergeven.
 Deze template bevat in totaal 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Dat laat wat ruimte over.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Maar ook voor films en foto’s. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

De iPhone 12 mini 128 GB – in een notendop 

Deze Melkweg voldoet aan het merendeel van de gebruikssituaties. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.