Telefoon Analyse : Hot 10 Play 64 GB Infinix

Voorwoord 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Hot 10 Play 64 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Infinix ecosysteem.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Deze Hot 10 Play 64 GB is niet goed voor alle toepassingen. Dit model is zeer ver van de top van het assortiment, en kan uiteindelijk voldoen aan de behoefte aan een eerste telefoon voor een kind. Alleen de goed geplaatste prijs is interessant; het kan een tijdelijke keuze zijn.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Foto’s of films maken

De Hot 10 Play 64 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Wat de ruimte betreft, is deze Hot 10 Play 64 GB niet noodzakelijkerwijs de beste keuze. Met zijn 6.82-inch schermformaat is het een van de grootste die op de markt verkrijgbaar is.
 Een nadeel dat een voordeel wordt voor het surfen op het net. De grootte van de afbeelding maakt het mogelijk om gemakkelijk webinformatie te bekijken. Vloeiend surfen op het web, en aangename interactie met de beelden die op het scherm worden weergegeven. Surfen met deze telefoon is echt leuk.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Deze smartphone heeft GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Een interessante optie in het buitenland.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 In termen van autonomie staat deze telefoon bovenaan op de ranglijst van de batterijen met een boordkracht van 6000 mAH. Handig als u op reis bent of gewoon weg van kantoor.
 Infinix heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Gemakkelijk te gebruiken, het zou het mogelijk hebben gemaakt om snel te herladen.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle smartphones doen het.

 In gebruik is de Hot 10 Play 64 GB overtuigend op het multimediale vlak. Hij doet het net zo goed als zijn concurrenten. Het 6.82-inch scherm biedt een kwalitatief goed resultaat. Het zal u toelaten om te genieten van internetvideo’s. En met een resolutie van 720 x 1640 zal het beeld scherp zijn.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Voor het audiogedeelte wilde Infinix het goed doen. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 We zitten op het standaard niveau wat betreft RAM. Dat is 64 GB beschikbaar. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Infinix een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Een aantal uren spelen heeft onvermijdelijk gevolgen voor de batterij. Op dit model is er weinig om je zorgen over te maken: het is aan de beste kant van de autonomie. Het vermogen is 6000 mAh; dat is genoeg om urenlang te spelen. Voeg daar nog een kwaliteitsvol ontwerp en esthetiek aan toe die van deze smartphone een prachtig object zullen maken.
 Voor de nieuwste generatie toepassingen vereist dit ook prestaties. Het is aangenaam in termen van leescomfort. Dit is een standaardmodel met een displaydichtheid van 263* pixels en een 6.82-inch scherm. Een niveau van precisie dat het mogelijk maakt om het nieuws op het internet te lezen en vloeiende beelden te hebben.
 En om te eindigen op het aanvraaggedeelte, merken we op dat de betalingsfunctie via de telefoon (de NFC), hier niet beschikbaar is.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Maar dit kenmerk is niet alles. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Infinix staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Het bedrijf heeft in dit geval het absolute minimum gedaan. Dit model heeft dus maar één doel.
 De 13 Mp resolutie van dit model is interessant. U kunt er zeker van zijn dat u foto’s en video’s van goede kwaliteit maakt. Wat betreft egoïsme is de technologie aan boord gelijkwaardig aan wat je elders aantreft. Hierdoor kunt u uw foto’s retoucheren. De sensor van deze Hot 10 Play 64 GB is van goede kwaliteit en zal het retoucheren van foto’s vergemakkelijken.
 Dit apparaat is voorzien van 64 GB aan opslagruimte. U kunt uw muziek opslaan en zelfs applicaties installeren. En daarmee heb je wat tijd voordat je ze naar je computer moet overbrengen.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Het ontwerp van deze Melkweg komt overeen met een instapmodel. Dit model is zeer ver van de top van het assortiment, en kan uiteindelijk voldoen aan de behoefte aan een eerste telefoon voor een kind. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.