Telefoon Analyse : Galaxy M11 32 GB Samsung

Als preambule van deze test 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Galaxy M11 32 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Samsung ecosysteem.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Deze Galaxy M11 32 GB is niet goed voor alle toepassingen. Het is een model dat vooral bedoeld is voor het oplossen van problemen. Tot slot, het is een dure keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Gebruik op reis
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk de video’s
3D-spellen
Foto’s maken of filmen

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Een model dat in je zak past: de Galaxy M11 32 GB. Een grootte van 6.4 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Vergeet de video’s ook. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Het is belangrijk op te merken dat dit model geen versterkt glas bevat. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Voor de batterij bevat deze telefoon een van de krachtigste met 5000 mAH en dus een betere autonomie. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 Samsung heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Het is een handig hulpmiddel geworden. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Het is niet verwonderlijk dat dit model niet echt voor multimedia is gemaakt. Hij is een van de slechtste in het vak. Het is moeilijk om een video te bekijken. En de schermresolutie is laag. Op de grens zal het geschikt zijn om naar muziek te luisteren.
 Aan de audiokant wilde Samsung het goed doen. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Uiteindelijk vonden we dat de kracht van deze Galaxy M11 32 GB minder is dan die van zijn concurrenten. De Qualcomm SDM450 Snapdragon 450 (14 nm) processor is een oudere generatie. De kleuren zijn medium en de beelden zijn niet vloeiend.
 In termen van opslag geheugen, is het in het ergste geval. Deze telefoon is standaard slechts 32 GB; dat is waarschijnlijk eerlijk. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Samsung een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Intensief gebruik van smartphonegames legt ook veel druk op de batterij. Op dit model is er weinig om je zorgen over te maken: het is aan de beste kant van de autonomie. Uitgerust met een vermogen van 5000 mAh, kun je de hele dag door spelen. En met zijn aantrekkelijke ontwerp laat je hem nooit meer los.
 Voor de mogelijke toepassingen van dit model werden prestaties en een goede weergave verwacht. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Dit is een instapmodel: 268* pixels per inch. De beelden zijn van mindere kwaliteit, ze kunnen soms pixelachtig zijn en geven een uiteindelijke weergave die pijnlijk is voor de ogen.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Hoe zit het met de video’s? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Samsung ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 De fabrikant heeft een systeem gemaakt dat perfect geïntegreerd is met Android. Deze telefoon heeft standaard 3 lenzen.
 Met zijn fotoresolutie van 13 Mp is deze Galaxy M11 32 GB een interessante keuze in vergelijking met andere gelijkwaardige modellen. U vindt de helderheid en de kleuren van uw vakantiebeelden binnen handbereik. De technische specificaties zijn perfect voor egoïsten. Indien nodig kunt u de beelden zelfs retoucheren met de embedded software. Deze Melkweg is echt gemakkelijk toegankelijk voor het retoucheergedeelte van de beelden.
 Dit apparaat bevat slechts 32 GB aan opslagruimte; minder dan de meeste. Niet genoeg om een back-up te maken van al uw videobestanden of muziek. Om het duidelijk te zeggen, je zult regelmatig ruimte moeten maken of je geheugen zal verzadigd zijn.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Onze analyse toonde aan dat deze Melkweg niet voor alle doeleinden is gemaakt. Het is een model dat vooral bedoeld is voor het oplossen van problemen. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.