Telefoon Analyse : Enjoy 20 5G 128 GB Huawei

Om te beginnen 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Huawei voor Android.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Deze Enjoy 20 5G 128 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Hier zijn we in de aanwezigheid van een vrij grote telefoon. Als je hem in je zak steekt, met zijn 6.6 inch, zal hij waarschijnlijk uitsteken.
 Een nadeel dat een voordeel wordt voor het surfen op het net. Het aflezen van dit type apparaat zal gemakkelijker zijn. U ziet de details duidelijk op het scherm. Een waar genoegen.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Deze smartphone heeft GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 In termen van autonomie staat deze telefoon bovenaan op de ranglijst van de batterijen met een boordkracht van 5000 mAH. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 Wat betreft de kwestie van het opladen, heeft Huawei gedaan in de economie, dat wil zeggen zonder de snelle lading. Toch is het bijna onmisbaar geworden, door de snelheid waarmee de batterijen nu leeglopen.
 

Analyse van multimediale functies. 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Met een laag leescomfort is de Enjoy 20 5G 128 GB niet ontworpen voor multimedia. Hij staat onderaan onze ranglijst. Een 6.6-inch scherm met overdreven levendige kleuren. De resolutie is laag: 720 x 1600. Op de grens zal het geschikt zijn om naar muziek te luisteren.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Huawei heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De Huawei smartphone voor online of lokale games 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Onze analyse toont aan dat dit sterrenstelsel gemiddeld is. Hierbij geholpen door een krachtige KTKT-processor. Het beeld is mooi en vloeiend.
 Als het gaat om het opslaggeheugen, is 32 GB het minimum op de meeste smartphones vandaag de dag. Wees gerust met deze telefoon, die standaard wordt geleverd met 128 GB. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Huawei een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Bij spellen wordt de batterij intensief gebruikt. Hier heb je het beste in de markt. Het heeft een 5000 mAh batterij. Voeg daar een mooi ontwerp aan toe, deze telefoon heeft alle kwaliteiten.
 We hadden graag een hoger niveau gezien voor het weergeven van toepassingen. De componenten laten geen kwaliteitsweergave toe. Dit is een instapmodel: 266* pixels per inch. De precisie van het beeld, de kleuren; zoveel elementen die uw wens om te lezen op deze telefoon zullen beperken.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Voor audio- of videogebruik? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Huawei staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 De functies van de cameralens zijn perfect aangesloten op het Android-systeemonderdeel. Zo heb je 3 lenzen geïnstalleerd.
 Met zijn fotoresolutie van 13 Mp is deze Enjoy 20 5G 128 GB een interessante keuze in vergelijking met andere gelijkwaardige modellen. U kunt er zeker van zijn dat u foto’s en video’s van goede kwaliteit maakt. De technische specificaties zijn perfect voor egoïsten. Dit maakt het makkelijker voor u om de foto te retoucheren. Deze Melkweg is echt gemakkelijk toegankelijk voor het retoucheergedeelte van de beelden.
 Deze smartphone heeft 128 GB intern geheugen, waarvan een deel wordt gebruikt door het besturingssysteem en alle voorgeïnstalleerde applicaties. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 Je zult in staat zijn om alles te redden zonder erover na te denken. Of u kunt alle applicaties en spellen installeren die u maar wilt. Dit geeft u genoeg tijd voordat u de inhoud naar uw computer of andere opslagruimte moet overbrengen.
 

De Enjoy 20 5G 128 GB ter afsluiting 

Deze Melkweg voldoet aan het merendeel van de gebruikssituaties. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Kortom, het is een goed product.