Telefoon Analyse : Blade A7s 2020 64 GB Zte

Als inleiding op deze analyse 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Dit model, de Blade A7s 2020 64 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Zte stelt ons hier een uitgebalanceerde telefoon ter beschikking. Het is een zeer goed model. Kortom, het is een goed product.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 De Melkweg behoort tot die telefoons die overal naar binnen kunnen glippen. Met zijn standaard 6.5 -inch afmetingen is hij gemakkelijk te hanteren.
 Het is genoeg om films te kijken of sms’jes te schrijven. De technici van Zte hebben dit apparaat duidelijk ontworpen om een lust voor het oog te zijn.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je weet waar je aan toe bent. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Een interessante optie in het buitenland.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 De 4000 mAh batterij ligt binnen het gemiddelde. Perfect voor een dag tussen de gesprekken en de spelletjes door.
 Zte heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Jammer, het is een zeer interessante functie vandaag.
 

Analyse van multimediale functies. 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Het is niet verwonderlijk dat dit model niet echt voor multimedia is gemaakt. Hij doet het niet zo goed als de meeste van zijn concurrenten. Het scherm is niet groot genoeg om van een video te genieten, laat staan van een film. De resolutie is laag: 720 x 1560. Het is nogal raadzaam om naar muziek te luisteren.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Voor het audiogedeelte wilde Zte het goed doen. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

De Zte smartphone voor online of lokale games 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Qua geheugen staat dit model in het midden. Dat is 64 GB beschikbaar. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Zte een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Het normale gebruik van deze smartphone is aangepast aan de mate van autonomie. Ze is gemiddeld in termen van uithoudingsvermogen. Het 4000 mAH vermogen hoeft overdag niet te worden opgeladen.
 Voor de mogelijke toepassingen van dit model werden prestaties en een goede weergave verwacht. Een ondergemiddelde configuratie met een gereduceerde schermafmeting van 6.5 inch. Het instapmodel met een kleiner dan gemiddeld scherm geeft een teleurstellend resultaat. Je zult het moeten forceren om de documenten duidelijk te lezen.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Over het algemeen heeft Zte een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 De functies van de cameralens zijn perfect aangesloten op het Android-systeemonderdeel. Deze telefoon heeft standaard 3 lenzen.
 Deze Blade A7s 2020 64 GB heeft een fotoresolutie van 16 Mp, identiek aan zijn concurrenten. In feite is het genoeg om een paar mooie foto’s of een paar vakantiefilmpjes te maken. Wat betreft egoïsme is de technologie aan boord gelijkwaardig aan wat je elders aantreft. Je kunt al je foto’s opnieuw verwerken nadat je ze hebt genomen. De sensor van deze Blade A7s 2020 64 GB is van goede kwaliteit en zal het retoucheren van foto’s vergemakkelijken.
 Deze telefoon biedt 64 GB aan bruikbare ruimte. Zoveel ruimte om video’s, foto’s en toepassingen op te slaan. En daarmee heb je wat tijd voordat je ze naar je computer moet overbrengen.
 

De Blade A7s 2020 64 GB ter afsluiting 

Onze tests hebben aangetoond dat deze Blade A7s 2020 64 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.