Telefoon Analyse : A15s 128 GB Oppo

Als inleiding op deze analyse 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? De A15s 128 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Het ontwerp van deze Melkweg komt overeen met een instapmodel. Het is een model dat vooral bedoeld is voor het oplossen van problemen. Tot slot, het is een dure keuze.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Multimediagebruik

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 De Melkweg zit in het midden van zijn klasse. Met zijn standaard 6.52-inch afmetingen is hij gemakkelijk te hanteren.
 Het is genoeg om films te kijken of sms’jes te schrijven. Dit product is eindelijk erg goed uitgevoerd en lijkt a priori solide.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Er zit GPS op deze telefoon. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. In termen van autonomie is deze telefoon in het gemiddelde met een 4230 mAH-batterij, vergelijkbaar met concurrerende modellen. Het zal mogelijk zijn om een volledige dag tussen de ladingen door te brengen.
 Oppo heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Jammer, het is een zeer interessante functie vandaag.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Met een laag leescomfort is de A15s 128 GB niet ontworpen voor multimedia. Hij doet het niet zo goed als de meeste van zijn concurrenten. Het is moeilijk om een video te bekijken. En de schermresolutie is laag. Hij zal zich meer op zijn gemak voelen bij het luisteren naar muziek.
 Dit model heeft een IPS LCD-scherm. Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 Oppo heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

De Oppo smartphone voor online of lokale games 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. Dit model heeft 128 GB, dus er is genoeg. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Oppo een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Afgezien van het feit dat er enkele uren wordt gespeeld, is de batterij vrij goed gedimensioneerd. Dit model staat in het midden van de categorie. Met 4230 mAH is het mogelijk om de hele dag aangesloten te blijven.
 We hadden graag een hoger niveau gezien voor het weergeven van toepassingen. Een ondergemiddelde configuratie met een gereduceerde schermafmeting van 6.52 inch. Het zal niet gemakkelijk zijn om de gedownloade documenten te lezen. De precisie van het beeld, de kleuren; zoveel elementen die uw wens om te lezen op deze telefoon zullen beperken.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Oppo heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 De functies van de cameralens zijn perfect aangesloten op het Android-systeemonderdeel. Deze telefoon heeft standaard 3 lenzen.
 De fotoresolutie van deze Melkweg is 13 Mp, wat een mooi beeld geeft. In feite is het genoeg om een paar mooie foto’s of een paar vakantiefilmpjes te maken. De technische specificaties zijn perfect voor egoïsten. Je kunt al je foto’s opnieuw verwerken nadat je ze hebt genomen. Deze Melkweg is echt gemakkelijk toegankelijk voor het retoucheergedeelte van de beelden.
 Deze template bevat in totaal 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 Je zult in staat zijn om alles te redden zonder erover na te denken. Vakantiefoto’s of uw uitstapjes met vrienden. Dat geeft je de tijd om over te stappen op andere back-up media.
 

De A15s 128 GB ter afsluiting 

Na onze tests zien we dat deze A15s 128 GB niet voor alle gevallen goed is. Bij mindere prestaties bereikt het niet het niveau van de beste. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.