Telefoon Analyse : A15 32 GB Oppo

Om te beginnen 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? De A15 32 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Oppo stelt ons hier een uitgebalanceerde telefoon ter beschikking. Het is een zeer goed model. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Deze A15 32 GB is een compacte telefoon Met een grootte van 6.52 inch is het gemakkelijk om te dragen op uw reizen.
 Het is ontworpen om te worden gebruikt voor het bekijken van een film en voor het surfen op het internet. Oppo’s ontwerpers van deze smartphone hebben een naadloos product gemaakt.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 We kwamen erachter dat deze A15 32 GB geen versterkt glas heeft. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 De 4230 mAh batterij ligt binnen het gemiddelde. Het zal mogelijk zijn om een volledige dag tussen de ladingen door te brengen.
 Oppo heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Gemakkelijk te gebruiken, het zou het mogelijk hebben gemaakt om snel te herladen.
 

Interessant voor de video’s? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een handig hulpmiddel geworden. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle smartphones doen het.

 Het is niet verwonderlijk dat dit model niet echt voor multimedia is gemaakt. Hij is een van de slechtste in het vak. Het is moeilijk om een video te bekijken. Een resolutie die bovendien in 720 x 1600 staat. Het is nogal raadzaam om naar muziek te luisteren.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 Oppo heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Wat betreft RAM is dit model op zijn zachtst gezegd licht van gewicht. Dit model heeft 32 GB, wat laag is. In feite heeft Oppo voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 Het normale gebruik van deze smartphone is aangepast aan de mate van autonomie. Dit model is identiek aan wat u bij de wedstrijd zult aantreffen. Met 4230 mAH is het mogelijk om de hele dag aangesloten te blijven.
 Net als bij spellen is deze smartphone niet bedoeld om veel toepassingen te hebben. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Het zal niet gemakkelijk zijn om de gedownloade documenten te lezen. De beelden zijn van mindere kwaliteit, ze kunnen soms pixelachtig zijn en geven een uiteindelijke weergave die pijnlijk is voor de ogen.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Voor audio- of videogebruik? 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Over het algemeen heeft Oppo een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Dit model is uitgerust met de nodige componenten die in Android zijn geïntegreerd. En tot slot zijn er 3 doelwitten op deze telefoon.
 De 13 Mp resolutie van dit model is interessant. De resultaten van uw vakantiefilms zullen van zeer goede kwaliteit zijn. We raden dit apparaat niet aan aan iedereen die regelmatig met zijn of haar smartphone zelfproblemen heeft. Het herbewerken van foto’s is niet intuïtief. U zult perfect foto’s kunnen maken, maar verwacht geen hoge kwaliteit.
 Deze telefoon biedt zeer weinig ruimte: 32 GB; dit is de kleinste telefoon die beschikbaar is. Niet genoeg om een back-up te maken van al uw videobestanden of muziek. Met dit beschikbare bedrag moet u snel sorteren wat u wilt bewaren en de rest verwijderen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Deze A15 32 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Het is een zeer goed model. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.