Telefoon Analyse : 8S 2020 64 GB Honor

Als inleiding op deze analyse 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Dit model, de 8S 2020 64 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Helaas bleek uit onze analyse dat dit product minder was dan je van een smartphone zou verwachten. Dit model is zeer ver van de top van het assortiment, en kan uiteindelijk voldoen aan de behoefte aan een eerste telefoon voor een kind. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films
Videospelletjes spelen
Foto’s of films maken

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Een model dat in je zak past: de 8S 2020 64 GB. Met zijn 5.71 inch is het een van de kleinste modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Vergeet de video’s ook. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Een interessante optie in het buitenland.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Autonomie is een van de ergste kenmerken van dit model. Er is slechts 3020 mAh, wat laag is voor normaal gebruik. Dit vereist organisatie en het altijd beschikbaar hebben van een back-up lader.
 Honor heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Gemakkelijk te gebruiken, het zou het mogelijk hebben gemaakt om snel te herladen.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Dit is geen model dat is ontworpen voor multimedia. Hij doet het niet zo goed als de meeste van zijn concurrenten. Het is moeilijk om een video te bekijken. En de schermresolutie is laag. Het is nogal raadzaam om naar muziek te luisteren.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 Honor heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

De Honor smartphone voor online of lokale games 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Wat uit onze tests naar voren kwam is dat de 8S 2020 64 GB een laag vermogen heeft. De componenten beginnen tot op heden (Mediatek MT6761 Helio A22 (12 nm) processor), en de kwaliteit is minder goed. De weergave op beeldniveau is inferieur aan de concurrentie.
 Het beschikbare geheugen op dit model is gemiddeld in vergelijking met concurrenten. Dat is 64 GB beschikbaar. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Honor een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 In het geval dat je veel speelt, ga je de trommels overbelasten. Bovendien is dit model een van de minst efficiënte op dit moment. Het vermogen van 3020 mAH vereist dat u gedurende de dag oplaadt.
 Het zal nodig zijn om de applicaties die op deze smartphone zijn geïnstalleerd te beperken. De componenten laten geen kwaliteitsweergave toe. Dat maakt het moeilijker om te lezen. Je zult het moeten forceren om de documenten duidelijk te lezen.
 Tot slot moet worden opgemerkt dat NFC (contactloos betalen) niet mogelijk is met deze smartphone.
 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Maar dit kenmerk is niet alles. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Honor staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Het bedrijf heeft in dit geval het absolute minimum gedaan. Dit model heeft dus maar één doel.
 Deze 8S 2020 64 GB heeft een fotoresolutie van 13 Mp, identiek aan zijn concurrenten. De resultaten van uw vakantiefilms zullen van zeer goede kwaliteit zijn. Wat de egoïsten betreft, is dit model gespeend van de technologie die de foto’s verfraait. Dus het retoucheren van foto’s is niet uitzonderlijk. U zult perfect foto’s kunnen maken, maar verwacht geen hoge kwaliteit.
 Dit apparaat is voorzien van 64 GB aan opslagruimte. Genoeg ruimte om uw video’s en foto’s op te slaan. En daarmee heb je wat tijd voordat je ze naar je computer moet overbrengen.
 

De 8S 2020 64 GB – in een notendop 

Onze analyse toonde aan dat deze Melkweg niet voor alle doeleinden is gemaakt. Het is een model dat vooral bedoeld is voor het oplossen van problemen. Alleen de goed geplaatste prijs is interessant; het kan een tijdelijke keuze zijn.