Telefoon Analyse : 8A 2020 64 GB Honor

En om te beginnen… 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze 8A 2020 64 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Honor ecosysteem.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Deze 8A 2020 64 GB is niet goed voor alle toepassingen. Bij mindere prestaties bereikt het niet het niveau van de beste. Kortom, als je ervoor kiest, zal het vooral voor de prijs zijn.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films
Videospelletjes spelen
Foto’s of films maken

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 8A 2020 64 GB is erg klein. In feite is het een van de kleinste (6.09 inch) in vergelijking met andere smartphones.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Vergeet de video’s ook. Het is in deze gevallen dat u spijt zult hebben van een groter scherm.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Er zit GPS op deze telefoon. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 We kwamen erachter dat deze 8A 2020 64 GB geen versterkt glas heeft. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Autonomie is een van de ergste kenmerken van dit model. Er is slechts 3020 mAh, wat laag is voor normaal gebruik. Uit voorzorg is het mogelijk dat u een externe batterij in de buurt heeft.
 En aangezien Honor het niet nuttig vond om een snelle lading op dit model te zetten, zullen we moeten wachten. Gemakkelijk te gebruiken, het zou het mogelijk hebben gemaakt om snel te herladen.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een handig hulpmiddel geworden. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle smartphones doen het.

 Met een laag leescomfort is de 8A 2020 64 GB niet ontworpen voor multimedia. Hij staat onderaan onze ranglijst. Het scherm is niet groot genoeg om van een video te genieten, laat staan van een film. Ter informatie: de resolutie is 720 x 1560. Op de grens zal het geschikt zijn om naar muziek te luisteren.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Voor het audiogedeelte wilde Honor het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Wat uit onze tests naar voren kwam is dat de 8A 2020 64 GB een laag vermogen heeft. De Mediatek MT6765 Helio P35 (12nm) processor is niet erg krachtig en de GPU is niet op het verwachte niveau. Het visuele resultaat is lager dan bij andere smartphones in deze categorie.
 Qua geheugen staat dit model in het midden. Dat is 64 GB beschikbaar. In feite heeft Honor voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 Houd er rekening mee dat bij intensief gebruik de batterij het niet kan houden. Bovendien is dit model een van de minst efficiënte op dit moment. Met een vermogen van 3020 mAH moet hij overdag worden opgeladen.
 Het zal nodig zijn om de applicaties die op deze smartphone zijn geïnstalleerd te beperken. Een ondergemiddelde configuratie met een gereduceerde schermafmeting van 6.09 inch. Het instapmodel met een kleiner dan gemiddeld scherm geeft een teleurstellend resultaat. Je zult het moeten forceren om de documenten duidelijk te lezen.
 Tot slot, voor de sensoren die op deze smartphone zijn geïnstalleerd, heb je hier de aanwezigheid van NFC. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Over het algemeen heeft Honor een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Het is een verrassing van Honor. Dit model heeft dus maar één doel.
 Deze 8A 2020 64 GB heeft een fotoresolutie van 13 Mp, identiek aan zijn concurrenten. U kunt er zeker van zijn dat u foto’s en video’s van goede kwaliteit maakt. De resolutie is voldoende voor je egoïsme. Dit maakt het makkelijker voor u om de foto te retoucheren. De sensor van deze 8A 2020 64 GB is van goede kwaliteit en zal het retoucheren van foto’s vergemakkelijken.
 Dit model bevat 64 GB aan beschikbare ruimte. Genoeg ruimte om uw video’s en foto’s op te slaan. En daarmee heb je wat tijd voordat je ze naar je computer moet overbrengen.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Na onze tests zien we dat deze 8A 2020 64 GB niet voor alle gevallen goed is. Het is een model dat vooral bedoeld is voor het oplossen van problemen. Tot slot, het is een dure keuze.