Telefoon Analyse : 215 4G Nokia

 

Nokia 2720 Flip Klaptelefoon – Gebruiksvriendelijk, Grote Knoppen en Tekst – Voorzien van 4G Internet – Lange batterijduur – Compact en Sterk – Incl. Noodknop – Dual SIM – Red
Zie op Amazon

 

Als preambule van deze test

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

Het ontwerp van deze Melkweg komt overeen met een instapmodel. Hij staat onderaan onze ranglijst. Alleen de goed geplaatste prijs is interessant; het kan een tijdelijke keuze zijn.

Hoe ziet mobiliteit eruit?

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
215 4G is erg klein. Een grootte van 2.4 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Vergeet de video’s ook. Al met al, perfect voor een telefoontje.
Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
Detail dat ontbreekt op deze 215 4G is de afwezigheid van gewapend glas. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
Helaas is het aan de batterijzijde niet zo goed. Met een vermogen van 1150 mAh zult u gedwongen worden om vaker op te laden. Dit vereist organisatie en het altijd beschikbaar hebben van een back-up lader.
Wat betreft de kwestie van het opladen, heeft Nokia gedaan in de economie, dat wil zeggen zonder de snelle lading. Jammer, het is een zeer interessante functie vandaag.

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s?

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Het is een handig hulpmiddel geworden. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Maar niet alle smartphones doen het.

Met een laag leescomfort is de 215 4G niet ontworpen voor multimedia. Hij doet het niet zo goed als de meeste van zijn concurrenten. Het scherm is niet groot genoeg om van een video te genieten, laat staan van een film. En de schermresolutie is laag. U kunt het echter wel gebruiken om naar uw muziekafspeellijst te luisteren.
Voor het audiogedeelte wilde Nokia het goed doen. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.

Het juiste model om mee te spelen?

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

In feite heeft Nokia voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
Vergeet de lange video game sessies op dit model. Het uithoudingsvermogen van dit model is een van de zwakste. Het vermogen van 1150 mAH vereist dat u gedurende de dag oplaadt.
Het zal nodig zijn om de applicaties die op deze smartphone zijn geïnstalleerd te beperken. Leescomfort op plaatsen waar het display niet goed werkt. Dat maakt het moeilijker om te lezen. De precisie van het beeld, de kleuren; zoveel elementen die uw wens om te lezen op deze telefoon zullen beperken.
Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.

Hoe zit het met de video’s?

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Maar dit kenmerk is niet alles. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Over het algemeen heeft Nokia een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik

Na onze tests zien we dat deze 215 4G niet voor alle gevallen goed is. Het is een model dat vooral bedoeld is voor het oplossen van problemen. Tot slot, het is een dure keuze.

 

Nokia 2720 Flip Klaptelefoon – Gebruiksvriendelijk, Grote Knoppen en Tekst – Voorzien van 4G Internet – Lange batterijduur – Compact en Sterk – Incl. Noodknop – Dual SIM – Red
Zie op Amazon