Telefoon Analyse : 2 V Tella 16 GB Nokia

En om te beginnen… 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze 2 V Tella 16 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Nokia ecosysteem.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Foto’s of films maken

2 V Tella 16 GB voor mobiliteit? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Die 2 V Tella 16 GB ziet er echt klein uit. Een bescheiden 5.45 -inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Vergeet de video’s ook. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Deze smartphone heeft GPS. Je weet waar je aan toe bent. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Door sommigen beschouwd als een gadget, beheert het geen pakketten of meerdere operatoren. Dit model biedt geen dubbele SIM-opslag. Het zal degenen die een lokaal pakket hebben en die hun telefoon meenemen op reis, dwingen om de kaart uit te nemen en in te zetten voor het land van bestemming.
 We kwamen erachter dat deze 2 V Tella 16 GB geen versterkt glas heeft. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. Vanwege de batterij is de actieradius van dit model een van de slechtste. De 3000 mAh zal nauwelijks genoeg zijn om een dag te duren, tussen gesprekken, sms’en of spelletjes door. Je zult er aan denken om een externe back-up van de batterij in de buurt te hebben.
 En aangezien Nokia het niet nuttig vond om een snelle lading op dit model te zetten, zullen we moeten wachten. Gemakkelijk te gebruiken, het zou het mogelijk hebben gemaakt om snel te herladen.
 

Interessant voor de video’s? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Het is niet verwonderlijk dat dit model niet echt voor multimedia is gemaakt. Het is een van de ergste in dit gebied. Een 5.45 -inch scherm met overdreven levendige kleuren. Een resolutie die bovendien in 720 x 1440 staat. Het is nogal raadzaam om naar muziek te luisteren.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Voor het audiogedeelte wilde Nokia het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

Nokia’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Een smartphone met RAM, maar het absolute minimum. U heeft slechts 16 GB voor uw video’s en muziek. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Nokia een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Houd er rekening mee dat bij intensief gebruik de batterij het niet kan houden. Het resultaat staat onderaan onze ranglijst. Het vermogen van 3000 mAH vereist dat u gedurende de dag oplaadt.
 We hadden graag een hoger niveau gezien voor het weergeven van toepassingen. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Het instapmodel met een kleiner dan gemiddeld scherm geeft een teleurstellend resultaat. Ook al blijft het leesbaar, de helderheid van het beeld en de weergave liggen onder het niveau van de concurrentie.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Voor audio- of videogebruik? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Nokia staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Zoals gebruikelijk heeft Nokia het goed gedaan, met het sensorgedeelte geïntegreerd in het Android-systeem. Zo heb je 2 lenzen geïnstalleerd.
 Verwacht geen mooie foto op deze Melkweg; een lagere fotoresolutie dan de concurrentie. Een beeldresolutie van 8 Mp die een matig resultaat zal geven. Het is niet het beste apparaat voor het maken van egoïsme. Dus het retoucheren van foto’s is niet uitzonderlijk. De sensor van deze 2 V Tella 16 GB is van zeer gemiddelde kwaliteit en zal u ontmoedigen om deze smartphone te gebruiken voor dit soort oefeningen.
 Deze smartphone heeft slechts 16 GB; dat is heel weinig opslagruimte. Beperkte ruimte om uw vakantiefoto’s en -films op te slaan. Met dit beschikbare bedrag moet u snel sorteren wat u wilt bewaren en de rest verwijderen.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Het is een zeer goed model. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.