Telefoon Analyse : 105 4 Mo Nokia

In enkele woorden 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Helaas bleek uit onze analyse dat dit product minder was dan je van een smartphone zou verwachten. Dit model is zeer ver van de top van het assortiment, en kan uiteindelijk voldoen aan de behoefte aan een eerste telefoon voor een kind. Alleen de goed geplaatste prijs is interessant; het kan een tijdelijke keuze zijn.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk de video’s

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 105 4 Mo is erg klein. In feite is het een van de kleinste (1.45 inch) in vergelijking met andere smartphones.
 Een formaat dat niet uitnodigt tot vloeibaar gebruik op het internet. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Al met al, perfect voor een telefoontje.
 Geen locatie, geen multiple operator management. Er is hier maar één SIM-kaartslot. Met een nationaal pakket wordt u in het buitenland gedwongen om uw kaart uit te nemen en een andere lokale kaart in de plaats te stellen.
 Het is belangrijk op te merken dat dit model geen versterkt glas bevat. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 Helaas is het aan de batterijzijde niet zo goed. Met een vermogen van 800 mAh zult u gedwongen worden om vaker op te laden. Uit voorzorg is het mogelijk dat u een externe batterij in de buurt heeft.
 Wat betreft de kwestie van het opladen, heeft Nokia gedaan in de economie, dat wil zeggen zonder de snelle lading. Jammer, het is een zeer interessante functie vandaag.
 

Interessant voor de video’s? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle smartphones doen het.

 Met een laag leescomfort is de 105 4 Mo niet ontworpen voor multimedia. Hij staat onderaan onze ranglijst. Een 1.45-inch scherm met overdreven levendige kleuren. De resolutie is laag: 128 x 128. Het is nogal raadzaam om naar muziek te luisteren.
 Nokia heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De Nokia smartphone voor online of lokale games 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Voor wat betreft RAM, ben je op het minimaal vereiste niveau op een smartphone. Deze telefoon is standaard slechts 1 GB; dat is waarschijnlijk eerlijk. U zult niet kunnen vertrouwen op een geheugenuitbreiding, omdat er geen extra slots zijn ontworpen.
 Als je veel speelt gedurende enkele uren zul je merken dat de batterij bijna leeg is. Bovendien is dit model een van de minst efficiënte op dit moment. Door de kracht van 800 mAH kun je er niet de hele dag van genieten.
 Voor de mogelijke toepassingen van dit model werden prestaties en een goede weergave verwacht. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Dit is een instapmodel: 125* pixels per inch. Ook al blijft het leesbaar, de helderheid van het beeld en de weergave liggen onder het niveau van de concurrentie.
 En om te eindigen op het aanvraaggedeelte, merken we op dat de betalingsfunctie via de telefoon (de NFC), hier niet beschikbaar is.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Nokia staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Merk op dat het niet de HDR-functie heeft die de beelden zou hebben verbeterd.
 Dit model is met slechts 1 GB een van de minst ruimtevragende modellen. Dat betekent dat je keuzes moet maken tussen video’s, foto’s en applicaties. Het zal nodig zijn om uw inhoud zeer snel over te brengen naar andere back-up ruimtes.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Onze analyse toonde aan dat deze Melkweg niet voor alle doeleinden is gemaakt. Dit model is zeer ver van de top van het assortiment, en kan uiteindelijk voldoen aan de behoefte aan een eerste telefoon voor een kind. Tot slot, het is een dure keuze.