De mobiele telefoon voor selfies en foto’s : 10L 128 GB van Tcl

In presentatie 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Dit model, de 10L 128 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Met zijn nieuwste smartphone toont Tcl ons zijn knowhow. Deze 10L 128 GB is een off-road product dat u in veel situaties zal helpen. Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Kortom, een zeer goede keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Videogames en het gebruik van toepassingen
Fotograferen en filmen

De 10L 128 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 De Melkweg behoort tot die telefoons die overal naar binnen kunnen glippen. Het 6.53-inch scherm is een goed compromis.
 Het is zeer geschikt om op het scherm te lezen. Dit product is eindelijk erg goed uitgevoerd en lijkt a priori solide.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Deze smartphone heeft GPS. Je weet waar je aan toe bent. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 Daarnaast heeft u met betrekking tot de batterij van deze smartphone voldoende autonomie met 4000 mAh, Het zal niet nodig zijn om op te laden gedurende de dag.
 Tcl heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Toch is het bijna onmisbaar geworden, door de snelheid waarmee de batterijen nu leeglopen.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Het is een handig hulpmiddel geworden. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 De 10L 128 GB biedt een zeer correcte weergave wat betreft lees- en luistercomfort. Het is vergelijkbaar met concurrerende producten. Het 6.53-inch scherm biedt een kwalitatief goed resultaat. Het zal een mooi hulpmiddel zijn om kleine video’s te zien op sociale netwerken. Een resultaat verkregen dankzij een voldoende schermresolutie van 1080 x 2340.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Tcl heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De Tcl smartphone voor online of lokale games 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Onze analyse toont aan dat dit sterrenstelsel gemiddeld is. Hierbij geholpen door een krachtige KTKT-processor. En met de grafische processor is het visuele resultaat vloeiend.
 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. Dit model heeft 128 GB, dus er is genoeg. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Tcl een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Het normale gebruik van deze smartphone is aangepast aan de mate van autonomie. Dit model staat in het midden van de categorie. Het vermogen is 4000 mAH, goed genoeg voor de dag.
 De meeste applicaties die we vandaag de dag downloaden, vereisen prestaties. Leescomfort komt voor deze prijs. Het is een model in de standaard van het moment: 395* pixels per inch, en een scherm van 6.53 inch. In gewoon Engels zijn de beelden helder en scrollen ze vloeiend.
 Tot slot, voor de sensoren die op deze smartphone zijn geïnstalleerd, heb je hier de aanwezigheid van NFC. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Efficiëntie voor audio en video 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Maar dit kenmerk is niet alles. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Tcl heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Het bedrijf ontwierp een cameralens met alle benodigde aansluitingen op Android. Dit model heeft dus 4 doelstellingen.
 Een schermresolutie van 1080 x 2340 waardoor deze Melkweg een zeer goede keuze is onder de beste. U bent er zeker van dat u video’s van uitstekende kwaliteit maakt. Over de foto van de egoïsten, het is hetzelfde. De resolutie voor egoïsten of landschappen is echt verbazingwekkend. Het softwaregedeelte, dat in het systeem is geïntegreerd, stelt u in staat om de foto te verwerken. De camera in deze Melkweg maakt het mogelijk om eenvoudig beelden vast te leggen en te retoucheren.
 Dit model is ontworpen met 128 GB aan opslagruimte. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 Perfect om te downloaden. Vakantiefoto’s of uw uitstapjes met vrienden. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Tcl ontwerpt al vele jaren geweldige smartphones. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Hier heb je een van de beste smartphones van het moment. Ondanks de hoge prijs blijft het een uitstekende keuze.