de Sony Xperia 10 Plus 64 GB: perfect voor multimediagebruik

In presentatie 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. De Xperia 10 Plus 64 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Sony stelt ons hier een uitgebalanceerde telefoon ter beschikking. Het is een zeer goed model. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Uw multimediabehoeften
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Gebruik op reis
Foto’s maken of filmen

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 De Melkweg zit in het midden van zijn klasse. Met zijn standaard 6.5 -inch afmetingen is hij gemakkelijk te hanteren.
 Het schrijven van tekstberichten, het bekijken van foto’s of het surfen op sociale netwerken, alles is duidelijk op dit scherm. Dit product is eindelijk erg goed uitgevoerd en lijkt a priori solide.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je weet waar je aan toe bent. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Detail bovendien wordt deze Xperia 10 Plus 64 GB verkocht met het glas van het versterkte scherm. Deze functie zorgt voor een kras- en stootvast scherm. Zeldzaam zijn de apparaten die nooit zijn gevallen.
 Een negatief punt is echter de accucapaciteit. Met een vermogen van 3000 mAh zult u gedwongen worden om vaker op te laden. Uit voorzorg is het mogelijk dat u een externe batterij in de buurt heeft.
 Bovendien heeft Sony aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een handig hulpmiddel geworden. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 De Melkweg is duidelijk gemaakt voor multimediagebruik. Hij is een van de beste op dit moment. Het 6.5 -inch scherm en de gereproduceerde kleuren zijn op het hoogste niveau. Hij speelt gelijkmatig met de beste TV’s van het moment. Het maakt gebruik van een beeldschermresolutie van 1080 x 2520 pixels, wat met zijn schermformaat ideaal is voor films en tv-series.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Sony heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Onze tests zetten deze Melkweg onderaan de lijst in termen van vermogen. De Qualcomm SDM636 Snapdragon 636 (14 nm) processor is niet erg krachtig en de GPU is niet op het verwachte niveau. De kleuren zijn medium en de beelden zijn niet vloeiend.
 Een smartphone zit in het gemiddelde met betrekking tot het geïnstalleerde RAM. Dat is 64 GB beschikbaar. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Sony een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Als je veel speelt gedurende enkele uren zul je merken dat de batterij bijna leeg is. Het resultaat staat onderaan onze ranglijst. Het vermogen van 3000 mAH vereist dat u gedurende de dag oplaadt.
 De laatste generaties van toepassingen zijn ook veeleisend op het gebied van systeemprestaties. De uitdaging is om een optimaal leescomfort te hebben. Dit betekent een groot display en een hoge displaydichtheid. Kwaliteiten die dit model bezit. Kwaliteitsontwerp met 422* ppi en 6.5 -inch scherm. Dit betekent dat het niet uitmaakt welke applicaties u downloadt, en zelfs als het gaat om woord-, excel- of pdf-documenten, u meer details op het scherm krijgt te zien. Een duidelijke en leesbare weergave. Comfortabel voor de ogen.
 Tot slot, voor de sensoren die op deze smartphone zijn geïnstalleerd, heb je hier de aanwezigheid van NFC. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Hoe zit het met de video’s? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Maar dit kenmerk is niet alles. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Sony staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Het is een verrassing van Sony. In feite is er maar één camera op deze telefoon.
 Verwacht geen mooie foto op deze Melkweg; een lagere fotoresolutie dan de concurrentie. Met een definitie van slechts 12 Mp heb je beelden van lagere kwaliteit. Met de HDR-functie zullen de beelden helderder zijn. De technische specificaties zijn perfect voor egoïsten. Hierdoor kunt u uw foto’s retoucheren. Deze Xperia 10 Plus 64 GB zal alle punten van het beeld vastleggen, en zal de helderheid en de kleuren perfect weergeven.
 Dit apparaat is voorzien van 64 GB aan opslagruimte. Zoveel ruimte om video’s, foto’s en toepassingen op te slaan. En met dit beschikbare bedrag heeft u tijd om uit te zoeken wat u niet wilt bewaren en wat u naar uw computer of naar de cloud moet overbrengen.
 

De Xperia 10 Plus 64 GB ter afsluiting 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Het is een zeer goed model. En met een ingehouden prijskaartje is het eindelijk goed.