Een telefoon voor gamers : Galaxy S20 5G UW 128 GB van Samsung

En om te beginnen… 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. De Galaxy S20 5G UW 128 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Samsung. De Galaxy S20 5G UW 128 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Mobiel gebruik
Bekijk uw films
Animatie
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Foto’s maken of filmen

De Galaxy S20 5G UW 128 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Die Galaxy S20 5G UW 128 GB ziet er echt klein uit. Een grootte van 6.2 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Het is duidelijk dat het met deze omvang niet eenvoudig is om op het net te surfen. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Het is in deze gevallen dat u spijt zult hebben van een groter scherm.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Er zit GPS op deze telefoon. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Als het hebben van meerdere lijnen in een apparaat essentieel is voor u, ga je gang. Er is hier maar één SIM-kaartslot. Met een nationaal pakket wordt u in het buitenland gedwongen om uw kaart uit te nemen en een andere lokale kaart in de plaats te stellen.
 Detail bovendien wordt deze Galaxy S20 5G UW 128 GB verkocht met het glas van het versterkte scherm. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Dit kan gebeuren als je veel moet bewegen met je smartphone.
 In termen van autonomie is deze telefoon in het gemiddelde met een 4000 mAH-batterij, vergelijkbaar met concurrerende modellen. Het zal niet nodig zijn om op te laden gedurende de dag.
 Samsung heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Deze Galaxy S20 5G UW 128 GB is nogal multimediaal georiënteerd. Het is een van de beste modellen op het gebied van lees- en luistercomfort. het heeft een display in 6.2 en een resolutie van 1440 x 3200 pixels. Het komt overeen met de videokwaliteit van TV-toestellen. Met het 1440 x 3200 display heeft u geen enkel probleem met het bekijken van films.
 Het lijkt er niet op dat bedrade audio een prioriteit is voor Samsung. Deze telefoon is niet uitgerust met een 3.5mm jack ingang.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Tot slot heeft deze smartphone een paar stereoluidsprekers meegeleverd, en het is een van de weinige op de markt die deze functie met een uitstekende geluidskwaliteit biedt. Het resultaat behoort tot de beste op de markt op dit moment.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Onze test toont aan dat deze Melkweg aan de top van de ranglijst staat. Eersteklas componenten geselecteerd door de fabrikant. Hier is dit model uitgerust met een Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+) met een rekeneenheid voor grafieken. Deze chip biedt een betere prestatie in termen van visuele en video vloeibaarheid.
 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Wees gerust met deze telefoon, die standaard wordt geleverd met 128 GB. U zult niet kunnen vertrouwen op een geheugenuitbreiding, omdat er geen extra slots zijn ontworpen.
 Wat je ook gebruikt, tenzij je H24 speelt, de batterij is voldoende. Een autonomie die zich in het middengebied bevindt. Met 4000 mAH is het mogelijk om de hele dag aangesloten te blijven.
 De laatste generaties van toepassingen zijn ook veeleisend op het gebied van systeemprestaties. Het doel is om een hoge kwaliteit en comfortabele kijkervaring te bereiken. Het is duidelijk dat het weergavegebied en de pixeldichtheid belangrijk zijn. Topkwaliteit die u op dit model vindt. Het is een bijna perfect model met 566* pixels per inch en een 6.2 -inch scherm. Dit betekent dat het niet uitmaakt welke applicaties u downloadt, en zelfs als het gaat om woord-, excel- of pdf-documenten, u meer details op het scherm krijgt te zien. Uiteindelijk zijn het duidelijke en vloeiende beelden. Een plezier om naar te kijken.
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Samsung ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Zoals gebruikelijk heeft Samsung het goed gedaan, met het sensorgedeelte geïntegreerd in het Android-systeem. Zo heb je 3 lenzen geïnstalleerd.
 Verwacht geen mooie foto op deze Melkweg; een lagere fotoresolutie dan de concurrentie. Met een definitie van slechts 12 Mp heb je beelden van lagere kwaliteit. De technische specificaties zijn perfect voor egoïsten. Dit maakt het makkelijker voor u om de foto te retoucheren. De sensor van deze Galaxy S20 5G UW 128 GB is van goede kwaliteit en zal het retoucheren van foto’s vergemakkelijken.
 Deze template bevat in totaal 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Dat wil zeggen, het is een van de grootste opslaghoeveelheden die beschikbaar zijn.
 Perfect om te downloaden. Of u kunt alle applicaties en spellen installeren die u maar wilt. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

De Galaxy S20 5G UW 128 GB – in een notendop 

Het is geen toeval dat Samsung een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Wat u ook gebruikt, deze Melkweg is een model dat de voorkeur geniet bij de aankoop.
 Hier heb je een van de beste smartphones van het moment. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.