Telefoon Analyse : Galaxy Note20 Ultra 5G 128 GB Samsung

Voorwoord 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Galaxy Note20 Ultra 5G 128 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Samsung ecosysteem.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Samsung. Onze tests hebben aangetoond dat deze Galaxy Note20 Ultra 5G 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze Galaxy Note20 Ultra 5G 128 GB tot de beste van het moment behoort. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Multimediagebruik
Animatie

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Deze Melkweg is een groot model, een beetje omvangrijk. Het maakt niet uit, waarschijnlijk als tijdens uw verschillende activiteiten, met zijn 6.9 -inch formaat, uw smartphone in uw tas blijft zitten. Het grote formaat maakt het echter mogelijk om een groter scherm aan te bieden. Een interessante functie als het gaat om het lezen van tekst. De beeldteruggave is efficiënt. Surfen met deze telefoon is echt leuk.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone heeft GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Interessant aan dit model is de aanwezigheid van gewapend glas. Verzekering tegen ongevallen zoals schokken of krassen. Het is bijna een noodzaak geworden, omdat de kans op beschadiging van zijn scherm zo groot is.
 Tot slot, met een 4500 mAH batterij, behoort deze telefoon tot de toestellen die de best mogelijke autonomie zullen hebben. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 Samsung heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Deze Melkweg is echt bedoeld voor multimediaal gebruik. Het is een van de beste modellen op het gebied van lees- en luistercomfort. Met een weergavegebied van 6.9 inch en een resolutiedichtheid van 496* ppi heeft het scherm een ongelooflijk kleurengamma. Het is volledig in staat om video-inhoud te leveren op hetzelfde kwaliteitsniveau als een televisie. Met het 1440 x 3088 display heeft u geen enkel probleem met het bekijken van films.
 We zullen het idee moeten opgeven om naar bedrade muziek te luisteren. Inderdaad, deze telefoon heeft geen 3.5mm jack ingang.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Dit model is uitgerust met stereoluidsprekers. Het geluid is ongelooflijk luid zonder dat dit ten koste gaat van de uiteindelijke weergave.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Onze test toont aan dat deze Melkweg aan de top van de ranglijst staat. Het is niet nodig om altijd de nieuwste generatie componenten te hebben, maar het helpt wel voor de weergave. Op dit model zijn een Exynos 990 (7 nm+) – Global-processor en een GPU geïnstalleerd. Een chip die vloeibaarheid en kwaliteit brengt in video’s.
 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. Wees gerust met deze telefoon, die standaard wordt geleverd met 128 GB. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Samsung een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Houd er rekening mee dat tijdens intensief spelen de batterij op de proef wordt gesteld. Op dit model is er weinig om je zorgen over te maken: het is aan de beste kant van de autonomie. Het vermogen is 4500 mAh; dat is genoeg om urenlang te spelen. Voeg daar een mooi ontwerp aan toe, deze telefoon heeft alle kwaliteiten.
 Voor het toepassingsgedeelte zijn de kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden vergelijkbaar met die voor videospelletjes. Het doel is om een hoge kwaliteit en comfortabele kijkervaring te bereiken. Dit betekent een groot display en een hoge displaydichtheid. Kwaliteiten die dit model bezit. Het heeft een van de best mogelijke configuraties: een 6.9 -inch, 496* ppi scherm. Dit betekent dat de details nauwkeurig worden weergegeven op alle documenten die u wilt weergeven. Het resultaat is een superieure beeldkwaliteit. Een plezier om naar te kijken.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Samsung ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Deze smartphone heeft het camera-onderdeel waarvan de functionaliteiten worden ondersteund door het Android OS . Zo heb je 3 lenzen geïnstalleerd.
 Met een schermresolutie van 1440 x 3088 is de Galaxy Note20 Ultra 5G 128 GB de veelzijdige telefoon onder de beste smartphones van het moment. De films zijn eenvoudig te bekijken op een zeer groot televisiescherm. De technische specificaties zijn perfect voor egoïsten. Je kunt al je foto’s opnieuw verwerken nadat je ze hebt genomen. Deze Galaxy Note20 Ultra 5G 128 GB zal alle punten van het beeld vastleggen, en zal de helderheid en de kleuren perfect weergeven.
 Deze smartphone heeft 128 GB intern geheugen, waarvan een deel wordt gebruikt door het besturingssysteem en alle voorgeïnstalleerde applicaties. Dat wil zeggen, het is een van de grootste opslaghoeveelheden die beschikbaar zijn.
 Perfect om te downloaden. Of u kunt alle applicaties en spellen installeren die u maar wilt. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

De Galaxy Note20 Ultra 5G 128 GB – in een notendop 

Samsung ontwerpt al vele jaren geweldige smartphones. Onze tests hebben aangetoond dat deze Galaxy Note20 Ultra 5G 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Hier heb je een van de beste smartphones van het moment. De prijs, hoewel nog steeds belangrijk, heeft zich aangepast aan zijn concurrenten, waardoor het een interessant model is geworden.