Een efficiënte mobiele telefoon : Samsung – Galaxy A21s 64 GB

Om te beginnen 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Dit model, de Galaxy A21s 64 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Deze Galaxy A21s 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Gebruik op reis
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films
Speel

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Qua grootte is deze Galaxy A21s 64 GB ongeveer gemiddeld. Het 6.5 -inch scherm is een goed compromis.
 Het is zeer geschikt om op het scherm te lezen. Samsung lijkt een apparaat te hebben ontworpen dat bestand is tegen de ontberingen die je zou kunnen doorstaan. Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je weet waar je aan toe bent. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Tot slot, met een 5000 mAH batterij, behoort deze telefoon tot de toestellen die de best mogelijke autonomie zullen hebben. Handig als u op reis bent of gewoon weg van kantoor.
 Bovendien heeft Samsung aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Het is niet verwonderlijk dat dit model niet echt voor multimedia is gemaakt. Hij is een van de slechtste in het vak. Het is moeilijk om een video te bekijken. De resolutie is laag: 720 x 1600. Op de grens zal het geschikt zijn om naar muziek te luisteren.
 Aan de audiokant wilde Samsung het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Uiteindelijk vonden we dat de kracht van deze Galaxy A21s 64 GB minder is dan die van zijn concurrenten. De Exynos 850 (8nm) processor is niet erg krachtig en de GPU is niet op het verwachte niveau. Dat maakt het net passeerbaar.
 Het beschikbare geheugen op dit model is gemiddeld in vergelijking met concurrenten. Het is 64 GB die worden verstrekt. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Samsung een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Houd er rekening mee dat tijdens intensief spelen de batterij op de proef wordt gesteld. Hier heb je het beste in de markt. Uitgerust met een vermogen van 5000 mAh, kun je de hele dag door spelen. Met een mooi ontwerp is het een smartphone die je graag in je handen houdt.
 Net als bij spellen is deze smartphone niet bedoeld om veel toepassingen te hebben. De componenten laten geen kwaliteitsweergave toe. Dit is een instapmodel: 270* pixels per inch. Ook al blijft het leesbaar, de helderheid van het beeld en de weergave liggen onder het niveau van de concurrentie.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Hoe zit het met de video’s? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Samsung heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Het is niet verwonderlijk dat Samsung een efficiënte fotosensor heeft geïnstalleerd en deze perfect heeft geïntegreerd in Android. Het is trouwens niet één, maar 4 lenzen die op deze telefoon zijn geïnstalleerd.
 Met een schermresolutie van 720 x 1600 is deze Melkweg efficiënt. Zodra het gaat om het maken van een film, zal het in staat zijn om uw beste momenten ter plaatse vast te leggen, en zal het in staat zijn om alle kleuren en al het licht vast te leggen. Dit apparaat is voorzien van 64 GB aan opslagruimte. U kunt uw muziek opslaan en zelfs applicaties installeren. Voor het merendeel van de gebruikers is dit voldoende.
 

De Galaxy A21s 64 GB ter afsluiting 

Deze Melkweg voldoet aan het merendeel van de gebruikssituaties. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.