Een telefoon gewijd aan mobiliteit : Samsung – Galaxy A11 32 GB

In enkele woorden 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Samsung voor Android.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze Galaxy A11 32 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Het is een zeer goed model. Kortom, het is een goed product.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Volg je waar je ook gaat
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films
Gaming
Foto’s maken of filmen

Galaxy A11 32 GB voor mobiliteit? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Een model dat in je zak past: de Galaxy A11 32 GB. Een bescheiden 6.4 -inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je weet waar je aan toe bent. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Detail dat ontbreekt op deze Galaxy A11 32 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 De 4000 mAh batterij ligt binnen het gemiddelde. Het zal mogelijk zijn om een volledige dag tussen de ladingen door te brengen.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Samsung. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle smartphones doen het.

 Dit is geen model dat is ontworpen voor multimedia. Het is een van de ergste in dit gebied. Het is moeilijk om een video te bekijken. Een resolutie die bovendien in 720 x 1560 staat. Hij zal zich meer op zijn gemak voelen bij het luisteren naar muziek.
 Aan de audiokant wilde Samsung het goed doen. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Onze tests zetten deze Melkweg onderaan de lijst in termen van vermogen. De Qualcomm SM4250 Snapdragon 450 (11 nm) processor is niet erg krachtig en de GPU is niet op het verwachte niveau. De kleuren zijn medium en de beelden zijn niet vloeiend.
 Voor wat betreft RAM, ben je op het minimaal vereiste niveau op een smartphone. Het is 32 GB die zijn geïnstalleerd, en dat is niet veel. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Samsung een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Afgezien van het feit dat er enkele uren wordt gespeeld, is de batterij vrij goed gedimensioneerd. Dit model is identiek aan wat u bij de wedstrijd zult aantreffen. Met een vermogen van 4000 mAH is het voldoende om de dag ervoor op te laden om de dag te kunnen vasthouden.
 Voor de mogelijke toepassingen van dit model werden prestaties en een goede weergave verwacht. Een ondergemiddelde configuratie met een gereduceerde schermafmeting van 6.4 inch. Dat maakt het moeilijker om te lezen. Je zult het moeten forceren om de documenten duidelijk te lezen.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Samsung ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 De functies van de cameralens zijn perfect aangesloten op het Android-systeemonderdeel. Zo heb je 3 lenzen geïnstalleerd.
 De schermresolutie van deze Galaxy A11 32 GB behoort tot de laagste op de markt. Een definitie in 13 Mp, die noodzakelijkerwijs minder goed is dan bij de topmodellen. Wat betreft egoïsme is de technologie aan boord gelijkwaardig aan wat je elders aantreft. Je kunt al je foto’s opnieuw verwerken nadat je ze hebt genomen. Deze Melkweg is echt gemakkelijk toegankelijk voor het retoucheergedeelte van de beelden.
 Dit apparaat bevat slechts 32 GB aan opslagruimte; minder dan de meeste. Dat betekent dat je keuzes moet maken tussen video’s, foto’s en applicaties. En dan adviseren wij u om externe back-up oplossingen aan te bieden.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Deze Galaxy A11 32 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Kortom, het is een goed product.